Menü

15 Ekim 2010

duvarstickeri.com üzerine..


11 yıldır çocuk odası ve ev dekorasyonu alanında faaliyet gösteren Artikel firması, kendi sektöründe lider konumdadır.

Birçok ilki bünyesinde barındıran ve son modaları takip ederek kendi modasını yaratmayı ihmal etmeyen firma özellikle yapı marketlerde yüzlerce standla müşterilerine kaliteli hizmet vererek gelişmeye devam etmektedir.

Son yıllarda ev dekorasyonu alanında yaratılan “Duvar stickerı” modası konusunda oldukça mesafe alarak oluşturduğu toptan ve hiper/yapı market satış noktasıyla geniş bir ağa sahiptir.

Özellikle dünyada ilk defa Artikel’in ürettiği “Kumaş Duvar Sticker”ları oldukça popüler olup kullanıcılar tarafından gerek kalite gerek tasarımlar açısından tam puan almaktadır.

Tasarım ve kalitenin birleşmesiyle, 6 ay gibi kısa bir süre içinde ihracatını 10 ülkeye çıkartarak başarısını yurtdışına da taşımıştır.

Ayrıca Artikel’in elinde bulundurduğu Disney (Mickey, Winnie, Cars, Prenses, Toys Story vs), Mattel (Barbie, Hotwheels), Nickeledeon (Süngerbob, Dora, Avatar), Hasbro (Transformers) lisansları ile de dekoratif ürünler üreten Artikel, yeni gelişmeler için günün 24 saatini planlamakta ve uzun vadeli planlarını yaparak geleceğe hazırlanmaktadır.
http://www.duvarstickeri.com/hakkimizda.asp?inf=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder