Menü

26 Ekim 2010

Gelinn 2 yaşında...


eveett geliinimiz 2 yaşında ve bunu harika bir hediyeyle taclandırıyor.hediyeler güzel facebook sayfası güzel sayfası güzel zaten adı güzel:)
http://gelinn.blogspot.com/2010/10/gelinn-2-yasnda.html
sizlere gelinn den çok beğendiğim bir konu başlığı paylaşıyorum gerisini siz verdiğim linkten takip edin artık:)
geliin bizlere düğün aşamasında en önemli şey hakkında güzel ipuçları vermek adına mekanlara yer vermiş
http://gelinn.blogspot.com/2008/11/dn-nerede-yapmal.html
Düğünü Nerede Yapmalı?
HYATT REGENCY ISTANBUL
Üç veya alti ay öncesinden rezervasyon yaptirilmasi gerekiyor. Otelin dügün kapasitesi dans pisti dahil 300 kisi müzik ve dekorasyon organizasyonu mönü fiyatini disinda ekstra bir ücret karsiliginda istek üzerine saglaniyor. Içinde varak aynalar bulunan somon renklerin agirlikta oldugu 395m2 genisligindeki mekan ses gecirmeyen genis bir separatör ile iki farkli bölüme ayrilabiliyor. Evlenen çift için hazirlanan dügün pastasi, balayi suiti, nikah masasi ve yemekli dügünde salonun beyaz giydirilmesi ücrete dahil.
00 90 212 225 7000

ÇIRAGAN PALACE HOTEL KEMPINSKI ISTANBUL
Arzu edilen tarihte dügün yaptirabilmek için bir yil önceden rezervasyon yaptirmaniz gerekiyor. 50 kisiden 1500 kisiye hatta yazin saray terasýnda 2000 kisiye varan dügünler gerceklestirilebiliyor. 10 ayri ziyafet mönüsü ve 2 ayri kokteyl prolange alternatifi sunulmakta.Otel bünyesinde yer alan Wedding Center ise yeni evlilerin ve ailelerinin nikahla ilgili her konuda en büyük yardimcisi olmayi hedefliyor.

Düğün gecesi saray bölümünde bir balayı süiti ile düğün pastası hediye. Çırağan Türkiye’den olduğu kadar Yunanistan İspanya Arap ülkeleri gibi birçok ülkeden gelenlere de evsahipliği yapıyor. Fiyatlar kişi başı ortalama 180 Dolar. Müzik ve süsleme fiyata dahil değil.
00 90 212 227 5128

SWISSOTEL ISTANBUL THE BOSPHORUS
Kokteyl, limitsiz yerli içkili aksam yemegi, özel dügün pastasi ve essiz bogaz manzarali balayi suitinin içinde bulundugu üç ayri dügün paketi mevcut. Elmas Paket : Swiss Air ile iki kisilik New York gidis-dönüs ucak bileti, Swissotel New York'ta iki kisi iki gece konaklama, gelin ve damadin ailesi için bogaz manzarali Cafe Suisse Retaurant'ta dört kisilik brunch yada aksam yemegi. Gümüs Paket : 50-299 kisi kapasiteli bir dügün alternatifi. Kokteyl, dört çesit yemekten olusan mönü, limitsiz yerli içki, dügün pastasi, balayi suiti, birinci yil dönümünde bir gece konaklama ve aksam yemeginden olusuyor. 250 kisiyi geçen davetlerde trio otelin armagani. Altin Paket :Kokteyl, dört çesit yemekten olusan mönü, limitsiz yerli içki, dügün pastasi, balayi suiti, birinci yil dönümünde bir gece konaklama ve aksam yemegi, kokteyl süresince trio Swiss Air ile iki kisilik Zurih gidis-dönus uçak bileti ve Swissotel Zurih'te iki kisi iki gece konaklama da bu paketin içinde yer aliyor.Rezervasyon süresi tamamen doluluga bagli. Eger yer varsa üç gün önce haber verilse dahi organizasyon yaptirilabiliyor. Dügünün açik havada olmasini istiyorsaniz Sultan Park'i tercih edebilirsiniz. Ayrica gelin arabaniz için Swissotel, BMW limuzin ve özel soför imkani sunuyor. Swissotel'in gezinti teknesi Sesta ile dügününüzde bogazda hos bir yolculuk ta farkli bir alternatif. Oturmali düzende açik havada 100 kisilik kapasitesi olan Sesta'da açik büfe aksam yemegi ve limitsiz yerli içki servisi yapiliyor. Ancak tekneyi kapatmak için en az 60 konugun ücretinin karsilanmasi isteniyor.
00 90 212 259 0101

HOTEL PERA PALAS
Pera Palas'in birden çok mönüsü ve bunlari sunabildigi bes ayri salonu mevcut. Pera Restaurant yemekte 200, kokteylde 250 kisi; Kubbeli Salon, yemekte 150 kisi, kokteylde 250 kisi; Pera-Kubbeli Salon, yemekte 330, kokteylde 600 kisi; Pasa Salonu, yemekte 80, kokteylde 100 kisi; Aynali Salon, yemekte 60, kokteylde 70 kisi kapasiteli. Balayi suiti bir gece için otelin hediyesi. Türk mutfaginin seçkin örnekleri dügün sahibinin zevkine göre mönüde yeralabiliyor.
00 90 212 251 4560

Sait Halim Paşa Yalısı
İstanbul Boğazı’nın Yeniköy kıyısında bulunan Sait Halim Paşa Yalısı’nda misafirler kokteyldeyken gelin ve damat tekne ile rıhtıma getirilebiliyor. Yalının nikáh için en güzel mekánı rıhtımı. Nikáh sonrası misafirler ’Harem Bahçe’ bölümünde yemeğe alınıyor. İlk içkileri ikram edilirken gelinle damat yeniden dans için bahçeye çıkıyor. Sait Halim Paşa’nın düğün paketine karşılama kokteyli düğün yemeği düğün pastası ve yalıda süit balayı odası dahil. Açık havada kokteyl için 950 yemek düzeninde 750 kişiye kadar kapasitesi var. Fiyatlar seçilen mönüye göre 85-115 Euro arasında. Tel: (212) 223 05 66

Feriye Lokantası
Osmanlı mutfağının usta restoranlarından olan Feriye Boğaz’ın Ortaköy kıyısında bir başka güzel mekán. Açıkhava düğünleri için oturmalı düzende 1000 kokteylde 1500 kişi kapasitesi var. Mönü müşterinin isteğine göre belirleniyor. Müzik ve süsleme fiyat dışı. Hoşgeldin kokteyli ve düğün pastası fiyata dahil. Yemekli organizasyonlar 75 -95 Euro arası değişiyor. Limitli yerli içki 15 Euroi Limitsiz 20 Euro + KDV. Sadece Kokteyl tercih edilirse 45 - 50 Euro + KDV şeklinde ücretlendiriliyor.
Düzenlemeleri satış ofisi yapıyor Tel: (212) 227 22 16 - 227 22 17 - 236 25 22 - 236 25 23
Fax : 0 212 236 57 99
Mail : feriye@feriye.com

ARMADA HOTEL
Dügününüzün Armada Hotel'de yapmak istiyorsaniz 1-2 ay öncede rezervasyonunuzu yaptirmalisiniz.50-300 kisiyi agirlayabileceginiz davetlerinizde limitsiz yerli içki fiyatlara dahil. Armada'nin baslattigi bir uygulama da "dügünde sizden..." evlilik listesi kavraminda esinlenilerek baslatilan uygulamada dügün giderleri evlenecek çiftin dostlari tarafinda karsilaniyor. "Havuzlu Kahvede Dügün", 100-250 kisilik kapasitesi ile nikah töreni kokteyl pasta-sampanyayi kapsayan en ekonomik paket. Daha sonra 50 ve 150 kisilik kokteyl ve oturma düzenli yemek paketleri geliyor. Yaz aylarinda "Teras Dügünü" ve Ahirkapi Sokak'ta yapilacak "Istanbul Sokagi Dügünü" Armada Bahçede "Bahçe Dügünü". Farkli bir dügün düsünenler içinse pazar sabahlarina mahsus Armada Teras'ta "Kahvaltili Dügün" de mümkün.
00 90 212 638 1370

FOUR SEASONS HOTEL ISTANBUL
Butik tarzda düzenlenen dügün davetlerinin gözde mekani Four Seasons'ta bbir yetkili dügünün her asamasinda sizinle beraber oluyor. Dügünün temasina uygun olarak Türk, Italyan, Uzakdogu veya Kosher mutfaklarinden seçilen tatlarla olusturulan mönü örnekleri sunulabiliyor.Çiçek arajmanlari, dekorasyon, müzik gruplarinin yani sira fotograf ve video çekimleri için konuklar adina gerekli hazirliklar yapiliyor. Mönü kartlarinin içine konuklarin hatira olarak saklayabilecekleri dügün sahipleri ile hazirlanan bir metin yeraliyor. 200 kisiye kadar oturma kapasitesi olan balo salonunun kokteyl imkani 300 kisi. Balo salonunun haricinde muhtesem bir manzaraya sahip olan roof terasta, 180 suit terasta 25 kisiye kadar kokteyl davetleri mümkün. 70 kisinin üzerinde gerçeklesen davetler için dügün aksami bir gece suit odada konaklama otelin armagani. Limitsiz içki ve yemek için uyguladıkları ücret 49 EUR + KDV.
00 90 212 638 8200

POLAT RENAISSANCE ISTANBUL HOTEL
Alti ay öncesinden rezervasyon yaptirmaniz tavsiye edilirken en geç rezervasyon kabulunun bir ay öncesinden olmasi gerekiyor. 50-1000 kisi arasinda bir dügün daveti organizasyonu mümkün. Müzik ve dekorasyon organizasyonu için ekstra bir ücret ödemeniz gerekiyor. Balayi suiti, kahvalti ve dügün pastasi otelin çifte hediyesi.
00 90 212 663 1700

CONRAD INTERNATIONAL ISTANBUL
Dügün için tercih edilecek mekanin doluluk durumuna göre her zaman rezervasyon yaptirmak mümkün olsa da bu özel günü Conrad International Istanbul farkiyla yasamak isteyenlerin genellikle aylarca önceden rezervasyon yaptirdiklarini bilmelisiniz.Oturmali düzende 900, kokteyller için ise 1200 kisi kapasitesi olan balo salonunun ferahligi ve sade dekorasyonu, salonun kolonsuz olmasi özelligi ile dikkat çekiyor. Yaz dügünleri için tercih edilen havuz basi ise bogaz manzarasinin yani sira setli mimarisi ile yemek öncesi ayri bir kokteyl alani olmasi açisindan avantajli seçenek sunuyor. Yapilan dügünün tipine göre farkli suit seçenekleri dügün gecesi çiftlere hediye ediliyor. Müzik ve dekorasyon organizasyonu ek bir ücret ile yapilabiliyor. Kokteyl ve KP mönülerinin yani sira dügün paketi olarak adlandirilan yemek mönüleride mevcut. Yemek mönülerinde, limitsiz yerli içki, giriste kokteyl ve dügün pastasi fiyata dahil.
00 90 212 227 3000

HILTON ISTANBUL
Hilton Istanbul'da dügün yaptirmak için iki ay öncesinden rezervasyon yaptirmak gerekiyor. Otelde 50 kisiden 2000 kisiye kadar dügün organizasyonlari yapilabiliyorken kötü hava sartlarina karsi sunulan alternatiflerden faydalanabiliyorsunuz. Hilton Istanbul havuz basi 250-1000 kisi kapasiteli, balo salonu terasi ile beraber 1500 kisiyi agirlayabiliyor. Kir dügünleri için ideal olan Gün Bahçesi'nde ise 100-250 davetliye servis yapilabiliyor. Otelin 9. katinda bulunan Altin Kubbe Salonu panoramik manzarasiyla büyüleyici. Hilton Istanbul evlenecek çiftlere dügünden yildönümlerine kadar kullanabilecekleri bir dügün pakaeti sunuyor. Bu özel dügün paketinde çiftler dügün gecesi limuzinle otele geliyorlar. Dügün sonrasi essiz manzarali balayi suiti sampanya ve bu günün anisina üzerine gelin ve damadin isimleri islenmis özel havlu setine sahip oluyorlar. Hilton Planet Health Club'a bir sezon üyelik avantajini kazanirken, anne ve babalarin rahat hazirlanabilmeleri için de ücretsiz oda sunuluyor.
00 90 212 231 4648

THE MARMARA ISTANBUL
Otelin ziyafet bölümünün gerçeklestirdigi dügün organizasyonlarinda mönüyü davet sahibi seçerken The Marmara Istanbul'da dügün yaptirabilmek için bir ay öncesinden rezervasyon yaptirmak yeterli. Büyük Balo Salonu'nda oturma düzeninde 700, kokteyl düzeninde 1000 kisi agirlanabiliyorken, Taksim Balo Salonu'nda oturma düzeni 300 kokteyl düzeni 600 misafire hizmet verebiliyor. Müzik ve dekorasyon organizasyonunu dügün sahibi gerçeklestiriyor. Dügün pastasi ve balayi odasi otelin çifte armagani. Yemek öncesi verilen kokteyl otelin yemek mönüsüne dahil ediliyor. Ayrica çiftin balayi odasina sampanya ve çikolata gibi özel ikramlarda da bulunuluyor.
00 90 212 251 4696

A'JIA OTEL
A'JIA Hotel(Ahmet Rasim Paşa Yalısı) sizi içinde binbir sır barındıran İstanbul Boğazının kollarına çekiyor. Boğazın eşsiz manzarasının yanı başında Akdeniz'in en özel lezzetleri,güleryüzlü ekibin kusursuz servisi otelin bahçesinde, deniz kenarında oturarak 300 kişiye kadar, kokteyl düzeninde ise 600 kişiye kadar misafirlerinizi ağırlamak mümkün. Gelin ve Damadın konaklaması otelin hediyesi, ayrıca o akşam oteli sizin için kapattıklarından misafirlerinize de çok uygun fiyatlı konaklama imkanı sunuyorlar. Kokteyl Prolonge için kişi başı fiyatları 90 EUR civarından başlıyor. Yalnız 200 kişi ve altı düğünler için ancak hafta içine, 200 kişilik düğünler için ise Pazar gününe gün verebiliyorlar.
00 90 216 413 9300

CEYLAN INTERCONTINENTAL
Büyük Balo Salonu, Citronelle, altı adet toplantı odası ve gün ışığı aydınlatmalı üç adet geniş salon konferans, ziyafet, kongre ve sergiler için hizmetinizdedir. Klasik ve görkemli dekoru ve Boğaz manzaralı fuaye alani ile Dolmabahçe Balo Salonu konferanslar, resepsiyonlar ve aksam yemekleri için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca, göz alıcı bahçesi de resepsiyon ve kokteyl partileriniz için idealdir.
00 90 212 368 4444

RADİSON SAS ORTAKÖY
Ortaköy Camii’ne, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan Boğaz köprüsüne büyüleyici ve ışıltılı Boğaz manzarasına hakim konumuyla ve profesyonel ve eşsiz bir servis eşliğinde, yemek düzeninde 100, oturma düzeninde 120 kişiye kadar düğün organizasyonları için uygundur. Özellikle davetli sayınızın az olduğu, küçük düğün planlarınız için ideal...
Pupa Teras'da kapalı ya da açık düğün organizasyonu yapabiliyorlar. Fiyatlar Kokteyl için (kanepe sayısına göre) 60 - 74 Euro + KDV / kişi başı olarak verilebiliyor. Sıcak ve Soğuk kanepeler ve 3 saat boyunca limitsiz yerli içki sunuyorlar. Kokteyl Prolonge ise 94 Euro + KDV olarak fiyatlandırılıyor. İçki yine 3 saat limitsiz yerli olarak sunuluyor. Yabancı istendiğinde her bir şeçenek için 25 Euro + KDV eklemek gerekiyor.
00 90 212 310 1500

ERESIN HOTEL
Eresin Otelin 566m2'lik balo salonu 500-700 davetli agirliyabiliyor. Yemek öncesi kokteyl, yemek, dügün pastasi, limitsiz yerli içkiden olusan dügün pakatinin içinde çiftlere özel balayi suiti armagan olarak sunuluyor.
00 90 212 631 1212

PRINCESS HOTEL ISTANBUL
Princess Hotel Istanbul'un Galaxy Balo Salonu gerektiginde 130, 270 veya 300 kisi kapasiteli üç ayri salona ayrilabiliyor. Otelin dügün programi kokteyl, dügün yemegi, dügün pastasi, limitsiz yerli içki ve balayi odasinda konaklamayi kapsiyor.
00 90 212 285 0900

KURUÇESME DIVAN
Yogunluk nedeniyle yaz aylarinda bir yil öncesinden rezervasyon yaptirmaniz gerekirken diger aylarda iki ay öncesinden otelle irtibata geçmeniz yeterli. Masa ve sandalye giydirmeleri, nikah masasinin süslenmesi, masalarin çiçek ve mumla dekore edilmesi ve dügün pastasi ücretsiz verilen hizmetlerden. Balayi odasi otelin armagani. Oturmali düzen 400, kokteyllerde 800 kisi agirlanabiliyor. Gün içinde 10.00-15.30 saatleri arasinda düzenlenen seremonilerde 450 kisi misafir edilebiliyor. Yaz aylarinda açik davet alaninda yemek için 750, kokteyl için 1200 kisi; havuz basinda yemek için 100, kokteyl için 350 kisiye servis verilebiliyor. Müzik sistemi, video çekimi, canli müzik gibi organizasyonlar ekstra ücret karsiliginda veriliyor.
00 90 212 257 7150

HOTEL DEDEMAN ISTANBUL
Dügününüz için Dedeman'i seçtiyseniz iki ay öncesinden rezervasyon yaptirmaniz gerekiyor. 450 kisilik ziyafet, 500 kisi KP, 750 kisi kokteyl kapasitesi bulunan Dedeman'in dügün paketinde Hosgeldiniz Kokteyli özel dügün mönü seçenekleri, balayi odasi, günlük kullanim icin aile odasi, 1.yildönümü yemegi, LifeStyle'da cilt bakimi, dilediginiz Dedaman otellerinden birinde 4 gece, 3 gün oda-kahvalti balayi tatili, nikah masasi ve sandalye süslemesi de yer aliyor. Otel müzik ve dekorasyon hizmeti saglamiyor.
00 90 212 274 8800

RITZ CARLTON ISTANBUL
Geleneksel Ritz-Carlton zarafeti ve klasik Osmanlı etkilerinden esinlenilerek hazırlanmış Balo Salonu'nda gelin adaylarını bir peri masalı bekliyor. Gösterişli kristal avizelerin romantik ışığında, eşi benzeri olmayan bir yemek sunumu ve kişiye özel servis anlayışının en üst seviyede uygulanması sayesinde dünyanın her ünlü şehrinde olduğu gibi İstanbul’da da The Ritz-Carlton'da evlenmek büyük bir ayrıcalık.The Ritz-Carlton, İstanbul’da, her çiftin özel tercihleri ve bütçesine göre, menüsünden dekorasyonuna kadar sadece o çift için özel bir davet hazırlanıyor. Kendinizi bugünlerde evlenen tek çift sizmişsiniz gibi hissetmek isterseniz gidilecek yegane adres The Ritz-Carlton, İstanbul...
00 90 212 334 4413 - http://www.ritzcarlton-istanbul.com/

MERIT ANTIQUE HOTEL
Otel mimari yapisi itibariyla alisilagelmis balo salonlarindan farkli bir çizgiye sahip.Otelin dört salonundan Cross Roads Salonu'nda oturma düzenli 320, kokteyl ve kokteyl prolonge(KP) 600 kisi, Topkapi Salonu'nda oturma düzenli 170, kokteyl ve KP 250 kisi, Club Room ve Winter Garden'de oturma düzenli 140, kokteyl ve KP 250 kisi konuk edebiliyor.
Müzik tesisati, sandalye giydirmeleri, bes kollu gümüs samdanlar, masa çiçekleri ve dügün pastasi mönü fiyatlarina dahil. Bunlarin disinda bir isteginiz varsa ekstra ücret aliniyor. Evlenecek çifte bir balayi odasi yakinlari içinse soyunma odasi tahsis ediliyor. Balayi odasinin banyosu gül yapraklari ile doldurulup, odaya sampaya ve meyve ikrami yapılıyor. Yemek için farklı menü alternatifi bulunmakta.
00 90 212 513 9300

1001 Direk Sarnıcı
Her adımda tarih, her bir köşesinde geçmişten anılar bulunuyor 1001 direk sarnıcının. 1700 yıllık mekanda masalsı bir düğün gerçekleştirmeniz mümkün. Düğün Paketi içerisinde 108 YTL'den başlayan 4 farklı menü alternatifi mevcut. Bu fiyatın içinde gelin, damat ve aileleri için hazırlık odaları, karşılama kokteyli, şampanya eşliğinde düğün pastası, tek kameralı digital video çekimi, güvenlik, temizlik, vale hizmetleri ve dekorasyon detayları dahil. Oturma düzeninde 1500 kişilik düğünler yapılabiliyor.
00 90 212 518 1001 - http://www.binbirdirek.com/

Çubuklu 29
Boğazda deniz kenarında eğlence modasını başlatan ilk gece klubü olarak 20 sene önce kapılarını açan Çubulu 29, yenilenen dekorasyonu ile düğünlere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Sadece düğün ve özel davetler için kullanılan mekan, İtalya'nın Como gölü üzerindeki Villa D'este bahçelerinden esinlenerek yeniden tasarlandı. Böylece daha görkemli ve büyülü bir davet alanı yaratıldı.
Çatal-bıçaksız yenilebilen mönü karamelli profiterol uzun çubuklarla ikram edilen düğün pastası gibi spesiyalleri var. Nikáh memurundan başlayarak dekor müzik tesisatı ışıklandırma masa düzeni ve ilave organizasyonlar mekán tarafından fiyata dahil olarak gerçekleştiriliyor. Korumalı bölümü sayesinde yaz yağmuru sürprizine hazırlıklı. Fiyatlar kişi başı 45 Euro’dan başlıyor. Aranan minimum kişi sayısı 200.
00 90 216 322 2829 - http://www.cubuklu29.com/

Mövenpick Hotel İstanbul
Mövenpick Hotel İstanbul, düğününüz için farklı alternatifler sunuyor.521 metrekarelik balo salonunda 360 kişi için oturmalı düzende bir düğün yemeği veya 500 kişilik kokteyl prolonge düzenleyebilirsiniz. Ayrıca Mövenpick Resort Bodrum veya Mövenpick Hotel İzmir'de iki gece muhteşem bir balayı çiftleri bekliyor. Kokteyl menüleri KDV hariç 37 Euro, Kokteyl Prolonge menüleri 60 Euro, Oturmalı düzendeki yemekler ise 68 Euro'dan başlıyor. Düğün paketine kokteyl servisi, masa süslemesi, sandelye giydirme, nikah masasının çiçekle süslenmesi, düğün pastası ve düğün gecesi balayı süiti ve sabah kahvaltısı dahil.
00 90 212 319 2929

Parkorman
Parkorman, düğün organizasyonlarını orman içindeki doğa manzaralı Pine Club, Dialogue ve Parklounge salonlarında yapmaya devam ediyor. Parkorman, yeni evlilere düğün masası, tüm salon süslemesi ile bilikte dekorasyonu ve beş yıldızlı bir otelde bir gece konaklama armağan ediyor. 50 kişi ile 300 kişi arasında konuk, oturmalı yemek düzeninde ağırlanabiliyor. Fiyatlar kişibaşı 90 YTL ile 150 YTL arasında değişiyor.
00 90 212 328 2000 - http://www.parkorman.com.tr/

Kemer Country Club
İstanbul Kemerburgaz’da bulunan Kemer Golf & Country Club’da yaz düğünleri genellikle "Hayat Çim" bölümünde yapılıyor. Kötü hava olasılığına karşı iç salon ve bar da kullanılabiliyor. Nikáh çardağın altında kıyılıyor. Düğün kırda olunca daha çok açık büfe barbekü mönüler tercih ediliyor. Hayat Çim’in kapasitesi 1000 kişi. Evlenen çift buradaki bungalovlarda kalabilir ancak bu fiyata dahil değil. Pasta müzik ve süsleme de fiyata dahil değil. Limitsiz yerli içki verilen mönü kişi başı 120 YTL’den başlıyor. Düzenlemeleri düğün organizasyon bölümü yapıyor. Tel: (212) 239 70 10.

Sheraton İstanbul Maslak Otel
500 kişilik Galaxy Balo salonunda size özel hazırlanan düğün paketi ile yeni hayatınıza merhaba diyebilirsiniz. Otelin Ocak-Şubat-Mart 2009'a ait özel bir düğün paketi var. Pakette hoşgeldin kokteyli, menü şeçenekleri, düğün pastası, dj eşliğinde müzik, masa sandalye süslemesi, limitsiz yerli içki, balayı suiti, aile odası, birinci evlilik yıldönümünde iki kişilik akşam yemeği, Çeşme Sheraton'da iki gece üç gün ücretsiz konaklama dahil. Sheraton'da Düğün paketinin fiyatı kişi başı 65 Euro + KDV'den başlıyor.
00 90 212 335 9999 - http://www.sheratonistanbulmaslak.com/

Polat Renaissance İstanbul Hotel
Hotel'in balo salonlarında 1200 kişiye kadar her türlü düğün, nişan ve özel davetlerinizi düzenleyebilirsiniz. Özel düğün paketinde Marmara Denizi manzaralı balayı suitinde bir gece konaklama, düğün ertesinde Daphne Restaurant veya balayı suitinde kahvaltı, düğün pastası, düğün yemeğinden önce misafirlere hoşgeldiniz kokteyli hediye olarak veriliyor. Düğün yemeği menülerinin fiyatları 58 - 74 euro arası değişiyor. Düğün paketi fiyatlarını limitsiz yerli içki ve KDV dahil.
00 90 212 414 1800 - http://www.polatrenaissance.com.tr/

Ramada Plaza Istanbul
Ramada Plaza Istanbul, düğün, nişan ve davet organizasyonlarınızda yemekli oturma düzeninde 270 kişi, kokteyl düzeninde 500 kişi kapasiteli Balo Salonu ve yemekli oturma düzeninde 99 kişi kokteyl düzeninde 120 kişi kapasiteli Havuzbaşı ,şe tüm konuklarınıza ev sahipliği yapmaktadır. Masa Sandalye giydirmesi, çiçekçi, şamdan, nikah masası, menü kartı, düğün pastası, DJ Müzik, evlenen çift balayı suiti ve kahvaltı Düğün Paketine dahil hizmetlerden. Kişi başı 69 YTL'den (KDV Dahil) başlayan fiyatlarla.
00 90 212 315 4444 - http://www.ramadaplazaistanbul.com/

ESMA SULTAN YALISI
The Marmara Otelleri bünyesinde bulunan Ortaköy’deki tarihi Esma Sultan Yalısı’nda düğün Boğaz Köprüsü manzaralı. Esma Sultan’ın denizden gelişe imkan sağlayan bir iskelesi var. Yazın bahçede yapılan düğünlerde oturmalı düzende 1000 kokteylde ise 2 bin kişi ağırlanabiliyor. Fiyatlar kişi başı 100 Euro’dan başlıyor. Fiyata giriş kokteyli limitsiz yerli içki düğün pastası dahil. Müzik ve süsleme fiyata dahil değil ancak yeni evlilere The Marmara Otel’de balayı odası hediye. Düğün düzenlemeleriyle ziyafet ofisi ilgileniyor. Tel: (212) 251 46 96

ZEYREKHANE
Unkapanı'ndan Aksaray'a doğru, Haliç'i ve Marmara'yı kucaklayan panaromasıyla Zeyrekhane, Molla Zeyrek Cami'nin hemen yanında yer alıyor. Fatih Belediyesi ile Rahmi M. Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı'nın işbirliği ile gerçekleştirilen bir tesis. Muhtelif yangın ve depremler sonucu birkaç tonozu ayakta kalabilen bir harabe halindeki Pantokrator Manastır Camii ve Medresesi 'nin bir bölümünün restorasyonu sonucu, Zeyrekhane adıyla hizmete açıldı. Dışarıda 150, içeride 75 kişilik kapasite ile özellikle küçük düğünlere ev sahipliği yapmak için, hem tarihi dokusu, hem de manzarası ile ideal bir mekan. Koç Vakfı bünyesinde bulunması sebebi ile Koç çalışanlarına özellikle indirimli fiyatlar alabiliniyor. Sanırım 5-6 sene önce bir arkadaşımın düğününe gitmiştik. Çok keyifli bir mekan... info@zeyrekhane.com
Tel: 212 - 532 2778

Event Garden
Sarıyer Bahçeköydeki Event Garden Kır Düğünleri için size çözümler sunuyor. Her bir nikah için 2 saatlik süre ayrılarak, bu süre içinde nikah töreni, müzik ve kokteyl sunuluyor, arzu edilirse 3,5 TL + KDV karşılığında Pasta yapılması da söz konusu. Kokteyl menülerine göre 35 ve 45 TL + KDV şeklinde fiyat sunuyorlar. Müzik ücreti ise 250 TL + KDV
212 271 1322

Koza Restaurant'da Deniz Manzaralı Havuz Başı düğün
Swiss Otel - Naz Düğün Paketi
Las Vegas'da Evlenmek
İtalya'da Evlenmek
devamı için buyrun gelinn eeeeeeeeeee......

2 yorum:

  1. Great post! We will be linking to this particularly great content
    on our site. Keep up the good writing.

    My homepage ... runescape money hack

    YanıtlaSil
  2. ayy swissotel izmir çok güzelmiş. düğün fiyatları ne kadar acaba. burada fotoğrafları var https://www.dugunbuketi.com/firma/kir-dugunu-mekanlari/izmir/swissotel-buyuk-efes-konak/

    YanıtlaSil