Menü

22 Aralık 2010

pınarlabizbizeden artikeldeco kampanyası..





Artikel'in dünyası 12 yıldır durmaksızın genişliyor. Kendi alanında bir marka haline gelen Artikel binlerce evde çocuk odalarından, yaşam odalarına kadar yaşadığınız mekanları süslüyor.
Ürün kalitesi uluslararası kontrol ağına sahip Disney, Mattel (Barbie, Hotwheels), Nickeledeon (Süngerbob, Avatar, Dora), Hasbro (Transformers) tarafından takip edilmektedir.
Bu nedenle ürünlerinin analiz sertifikaları bulunmakta ve denetlenmektedir.
Yeni yarattıkları prestij markası olan Coart, Evinizin Art'ısı sloganı ile hem iç piyasada hem de yurtdışında oldukça popüler olmuştur.
Dünyada ilk defa üretilen kumaş çıkartmalar satıldığı tüm mekanlarda en fazla ilgi gören ve müşteri memnuniyetini en fazla alan ürün olmaktadır. Bizden ürün alarak online bayimiz olan firmalarının (örneğin Hepsiburada) en fazla yorum yapılan ürünlerinin başında gelmektedir.
www.Artikeldeko.com.tr sitesinde "Sticker hakkında herşey" sloganı ile geniş bir sticker çeşidi bulunduran firmamız, beyaz eşya stickerından, okul etiketine kadar bir çok ürünü üretmekte ve satmaktadır.
Bir çok yapı markettin (Bauhaus, Koçtaş, Praktiker, Baumax, Leroy Merlin, Tekzen, Banio) raflarında ürünleri sergilenen ve marketlerin en fazla hareket gören ürünlerin arasında olan Artikel'in ürünleri top10 listesinden inmemektedir.
2010 yılı itibari ile "Total Room Solution"(Komple oda konsepti) çalışmasıyla, odanın çeşitli noktalarında kullanılabilecek değişik boy ve amaçlarda kullanılabilen çıkartmalar üretilmiştir. Bunlara ek olarak yine duvar süslemesine yönelik kanvas tablolar yakında ürün portföyü içinde
yer alacaktır.
TOPLAMDA 3 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR
katılım için;
http://pinarlabizbize.blogspot.com/2010/12/artikel-deko-ile-duvarlariniz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder