Menü

31 Ekim 2011

çantamız hanfendi 'den ..(taslaktır)


Sizlere tanıtmaya çalışacağım firmamız HANFENDİ benim facebook sayfalarından takip ettiğim ve şans eseri indirim çeki kazandığım o çekle'de çok şık bir çanta sipariş ettiğim 2 günde jet hızıyla hemde kapıda ödeme seçeneği gibi konforlu bir yöntemle hiç risk almadan güvenle alışverişimi tamaladığım müşteri memnuniyetini daima ilk hedef olarak belirlemiş saygın bir firma.Çantam şu an kargoda olduğundan sizinle paylaşamıyorum ama gelir gelmez sizlerle paylaşmak benim için büyük keyif olacak.Siteden çanta seçerken zorlanmadım dersem yalan olur hepsi birbirinden şık ve dayanılmazlar gerçekten sizinde ziyaret etmenizi ve facebook sayfalarını sıkça ziyaret etmenizi tavsiye ederim çünkü firmamız sıklıkla sürpriz etkinlikler yapmaktan ve biz takipçilerini memnun etmekten büyük ketyif alıyor belli ki.Sizlerinde bu şık çantalarla tanışmanızı istedim ve değerli firmamıza hediyeli etkinlik önerisinde bulundum kendileri de beni geri çevirmediler ve siz akipçilerime çok güzel bir çana hediye emek istiyorlar.Şimdi gelelim bu çantaya sahip olmak için yapmanız gerekenlere ve bu şık çantaları yakından tanımaya..
Kendi cümlelerimle size tanıttım ama onların da kendi haklarında yazdıkları kendi cümlelerinle bir kadın için çantanın anlamını ifade ettikleri yazı çok hoş gerçekten paylaşmak isterim;
"Çanta sizin güzelliğinizi tamamlayan bir aksesuardır.
Çanta bir bayanın dışa yansımasıdır.
Çanta, bir kadının duygularını, hislerini, tarzını, yaşam biçimini, mevsimini, sevgisini, nefretini, rengini, asaletini yansıtır.
Kısacası çanta, bir bayanın vazgeçilmez bir parçasıdır.
İçinde en kıymetli eşyalarını taşır. Hatta içinde küçük dünyasını barındırır.

Biz bunların bilincinde olarak size en yakışan ve en kaliteli çantaları hizmetinize sunmaya çalıştık. Farklı zevklere, farklı güzelliklere, farklı duygulara sahip hanımefendilere farklı modellerle hitap eden geniş ürün çeşidimiz ile Hanfendi çantalarını beğeninize sunmaktan onur duyarız. Yanınızdan hiç ayırmadığınız Hanfendi çantası ile bir ömür boyu mutluluklar dileriz. BİZ HEP SİZİN YANINIZDAYIZ..."
Gelelim harika çantalarımıza bir göz atmaya;




Çok güzeller öyle değil mi:)
Şartları yerine getirenler arasında yapılacak çekiliş sonucu hediye edeceğimiz çanta ;

Şartlarımız;
-site ye üye olun ve profilinizde paylaşın
-Facebook sayfalarını beğenin ve arkadaş öner butonundan 50 arkadaşınıza sayfayı önerin , beğendiğiniz ürünü profilinizde paylaşın
Kampanyayı duyurup gerekli linklerle birlikte mail adreslerinizi yorum olarak bırakın


Kampanya süresi 10 kasım-20 kasım tarih aralığındadır.
Tüm katılımcılara bol şanslar dileriz..

1 yorum: