Menü

15 Ekim 2011

kozmodermo.com bu kış çok iddialı..


Aylık bültenlerine devam ederken, promosyon, yarışma, hediye ve anketlerle, eğiten ve eğlendiren en geniş kozmetik platformu olacak.
Annagaspi Leke Giderici Güneş Kremi
50 ml

Annagaspi Leke Giderici Güneş Kremiİçeriği: Bitkisel Arbutin, Adenosine, Aloe Barbadensis Leaf Extract(Aloe vera), Portulaca Oleracea Extract(Semizotu Özü), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc oxide, Caprylic/Caprictriglyceride, Titanium Diokxide,Glycerin, Bees Wax
Etki ve özellikleri: İçeriğindeki Nano-Bitkisel Arbutin sayesinde güçlü leke giderici etkiye sahiptir. Adenozin kırışıklık tedavisi ve cilt yenilenmesi işlevlerinden sorumludur. Cilde nem kazandıran ve emilimini arttıran, yağlı ve kuru ciltleri nötralize eden Aloe barbadensis( aloe vera) yaprağı özü içeriği ile tüm cilt tiplerine uygundur. Yatıştırıcı özelliği olan bu güneş kremi UV ışınlarına karşı tahrişe yol açmaksızın güvenli ve etkili bir koruma sağlar. Bu güneş kremi yaş sınırı olmaksızın bütün yıl boyunca kullanılabilir. Günlük basit cilt bakımının son aşaması olarak yıpranmış cildinizi zararlı çevre koşullarına ve UVA - UVB ışınlarına karşı korur. Aloe vera yaprağı özü nemlendirme ve emilimi kolaylaştırma etkisinin yanı sıra toksik maddeleri temizleme ve anti-bakteriyel özelliğe sahiptir.

Ürün ayrıca mükemmel bir anti-inflamatuar, detoks ve antibakteriyel madde olan Portulaca Oleracea (semiz otu özü) ihtiva eder.

Eco-Certad” tarafından onaylı, cilde yumuşaklık kazandıran doğal etken maddeler içermektedir. Tüm cilt tipleri içindir.

Kullanım şekli: Günlük cilt bakımınızın son aşamasında yüzünüze, boynunuza ve UV ışınlarına kolayca maruz kalan diğer bölgelere sürünüz. İdeal bir makyaj altıdır.
Kozmodermo Ekim 2011 Bülteni Sponsoru:
Annagaspi" ye teşekkürler...
Annagaspi, 5 şanslı "Blogger" a, kargo ücreti bile ödemeden hediye ürünler gönderiyor.
Siz de "
Annagaspi Leke Giderici Güneş Kremi " sayfasını inceleyiniz ve blogger ınızla bu eşsiz ürünleri paylaşınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder