Menü

21 Kasım 2012

DORE ÇORAP’TAN, ÜÇÜ BİR ARADA “ÖĞRETMENİM” KAMPANYASI




Öğretmenler Günü’nde Dore’den
çorap hediyesi, indirim ve ücretsiz kargo fırsatı…

Çorap, bir öğretmenin en çok ihtiyacı olan şeylerden biri hiç şüphesiz… Bu yüzden Dore Çorap yeni kampanyasını Öğretmenler Günü’ne özel olarak planladı. Dore Çorap, Öğretmenim adlı kampanya kapsamında; 19–25 Kasım tarihleri arasında www.dorecorap.com sitesinden alışveriş yapanlara 50 TL ve üzeri alışverişlerinde Dore Fit 15 ve Dore File olmak üzere iki ayrı dizaltı çorap hediye ediyor.


Sunduğu fırsatları bu kadarla sınırlamayan Dore Çorap, 50 TL ve üzerine yüzde 5, 100 TL ve üzerine yüzde 10 ve 150 TL ve üzerine yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor. Üstelik 25 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti de alınmıyor. Yani, hem hediye hem indirim hem de ücretsiz kargo ile “üçü bir arada” fırsat yağmuru…


Çoğumuzun hayatında fark yaratan biricik öğretmenlerimizin hakkını ödemek belki çok zor... Fakat Öğretmenler Günü’nde unutulmadıklarını göstererek onları sevindirmek mümkün. 

Öğretmenine kocaman sevgisiyle birlikte ufak bir hediye vermek isteyenler de kampanyadan faydalanmak için www.dorecorap.com’u ziyaret edebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder