Menü

25 Ekim 2012

DORE ÇORAP’IN ÇİFTE BAYRAM KAMPANYASINDA SON GÜN 31 EKİM




DORE ÇORAP’IN ÇİFTE BAYRAM KAMPANYASINDA SON GÜN 31 EKİM

Kurban ve Cumhuriyet bayramları için
yüzde 10 indirim ve 25 TL’ye ücretsiz kargo Dore Çorap’ta…

Kurban ve Cumhuriyet bayramlarına az bir zaman kala içimizi tarifi mümkün olmayan bir sevinç kaplamaya başladı: Bayram sevinci… Dore Çorap, bu yıl bir araya gelen Kurban ve Cumhuriyet bayramlarında bayram sevincinizi paylaşmak için ‘Çifte Bayram’ kampanyası düzenledi. 15 Ekim’de başlayan kampanyadan yararlanmak için son gün ise 31 Ekim.


www.dorecorap.com’dan 31 Ekim’e kadar BAYRAMX2 promosyon kodu ile alışveriş yapanlar 50 TL ve üzeri alışverişlerinde yüzde 10 indirim fırsatı yakalıyor. Üstelik 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan ücretsiz kargo avantajı bu kampanyada da devam ediyor. Kampanyaya katılmak için online alışveriş anında çıkan kutucuğa BAYRAMX2 kodunu girmek yeterli.



Sevdikleriyle beraber şeker tadında bir bayram geçirmeyi planlayanlar, tüm sevdiklerine bir bayram hatırası vermek isteyenler ve çorapla kendini şımartmak isteyenler ‘Çifte Bayram’ kampanyası için www.dorecorap.com’u ziyaret edebilir.  



21 Ekim 2012

esther ikinci çekiliş duyurusu

katılım için; http://banakalirsaboyle.blogspot.com/2012/10/estherin-ikinci-cekilisi.html

Evoria.Com’dan Tam 23 Kişiye Hediye!

3 Kişiye Loreal Paris Mega Volume Collagene 24H http://www.evoria.com/makyaj/goz/loreal-paris-mega-volume-collagene-24-h.html 3 Kişiye L.A. Colors Contemplate 16lı Palet Star Gaze Far 27 gr http://www.evoria.com/makyaj/l-a-colors-contemplate-16li-palet-star-gaze-far-27-gr.html 3 Kişiye L.A. Colors Diamond Shine Lipgloss Flashy Fuchsia 4,5 ml http://www.evoria.com/makyaj/l-a-colors-diamond-shine-lipgloss-flashy-fuchsia-4-5-ml.html 3 Kişiye Victoria’s Secret Lost In Fantasy Body Mist 250 ml http://www.evoria.com/vucut-bakim/victoria-s-secret-lost-in-fantasy-body-mist-250-ml-2887.html 3 Kişiye Essie Turning Heads Red Oje http://www.evoria.com/makyaj/tirnak/essie-turning-heads-red.html 2 Kişiye Pielor Çilek Aromalı Güzellik Bakım Seti http://www.evoria.com/pielor-cilek-aromali-guzellik-bakim-seti.html 3 Kişiye Sebamed Şampuan Everyday 400 ml http://www.evoria.com/vucut-bakim/sebamed-sampuan-everyday-400-ml.html 3 Kişiye Pagi Botanica Papatya Duş Jeli 250 ml http://www.evoria.com/vucut-bakim/pagi-botanica-papatya-dus-jeli-250-ml.html Çekilişe katılabilmek için; http://pemberuj.net/arsiv/66031/evoria-comdan-tam-23-kisiye-hediye/

18 Ekim 2012

Hediyedolu.com kampanya sonucumuz

Kazanan şanslı isim ZEYNEP TULAY .Kendisini kutluyorum ve iletişime geçmesini bekliyorum.

14 Ekim 2012

HAYDİ BLOGGERLAR ÇEKİLİŞİMİZE SADECE BLOG SAHİBİ ARKADAŞLARIMIZ KATILABİLİR ÇEKİLİŞ HABERİNİ FACEBOOK TWİTTER HESABINIZDAN DUYURMANIZ BU HABERİ PAYLAŞMANIZ SAYFAMIZI BEĞENMENİZ YETERLİDİR BLOĞUNDA DUYURAN ARKADAŞLAR + 1 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANACAKTIR İŞTE MUHTEŞEM HEDİYELER 1 BLOGGER ARKADAŞIM - Essie Mirror Metallics COL. 2012-Blue Rhapsody 1 BLOGGER ARKADAŞIM - Orly Flash Glam FX Collection 2012 BE BRAVE ! 1 BLOGGER ARKADAŞIM - China Glaze New Bohemian 2012 - NO PLAİN JANE 1 BLOGGER ARKADAŞIM - SLEEK TRUE COLL. MYSTİCK MUHTEŞEM BİR LİPSTİCK RUJ 1 BLOGGER ARKADAŞIM - SLEEK MAKEUP SUEDE (NUDE COLL) ALLIK KAMPANYA KATILIM ŞARTLARIMIZI YERİNE GETİREN ARKADAŞLAR MESAJ ATMAYI UNUTMASINLARR HERKESE BOL ŞANS KATILIN!!!

10 Ekim 2012

KOZMEKOLİK ALIŞVERİŞİM

Önceki yazılarımdan hatırlayacak olursanız size onlıne alışverişe yeni bir soluk getiren internet sitesi kozmekolik.com'u tanıtmaya çalışmıştım.Tekrar hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum. www.kozmekolik.com isimli internet sitesi Merkez Eczanesi ( Adapazarı )' nın e-ticaret sitesidir. Merkez Eczanesi (Adapazarı) 1958 yılında Adazaparı Merkez Uzunçarşıda kurulmuş ve günümüzde halen aynı adreste faaliyetine devam etmektedir. Yarım asırdan beri ilaç, kozmetik, hammadde, medikal ürünler, vitamin ve beslenme destekleri ürünlerinin satış, pazarlama ve danışmanlık hizmetini yürütmektedir. Sitede bulunan tüm ürünler distribütör firmalardan temin edilmekte ve satışa sunulmaktadır. Orjinal, kaliteli, ve uygun fiyatlı ürünlerini koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile seçiminize sunulmaktadır. Her alanda çalıştığı tüm firmalar birinci sınıf firmalardır. Durum böyle olunca bende ilk siparişimi gönül rahatlığıyla verdim ve vaadettikleri şekilde sorunsuz en hızlı ve deformasyona uğramayacak kadar sağlıklı özenli şekilde paketlenerek elime ulaştı. Firma Yurtiçi kargoyla çalışıyor ve 150 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.150 TL'ye kadar alışverişlerde ise 5,90 TL.Ayrıca aldığınız ürünlerin ücretini kredi kartınızla tek çekim ya da taksitle ödeyebildiğiniz gibi;kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme şansınız da var.
Ürün gerçek fiyatı ve indirimli fiyatını incelemek için tık:)
Üstelik bioderma'nın tüm ürünlerinde %40 a varan imdirimlerinin olduğunun müjdesini vermek isterim.
Sizlerde onlıne alışverişin keyfini konforunu benim gibi doyasıya yaşamak istiyorsanız hemen üye olup fırsatları yakalamaya ne dersiniz.Şimdiden iyi alışverişler..
                                                      KOZMEKOLİK.COM

Shopindeed.com'dan 2 Kişiye Hediye!

Shopindeed,seçkin marka ve ürünleri çok özel fiyatlar ile bulabileceğiniz “kıskandıran alışveriş” platformudur. Üyelik başvurusu herkese açıktır. Kısa süre içinde sundukları özel fiyatlı kampanyalı ürünlerden dilediğiniz kadar kıskandıran alışveriş yapabilirsiniz..
Katılım şartlarımızı yerine getiren 2 Şanslı Kişi SHOPindeed.com dan şık ürünlerin sahibi olacak. Ancak ozellikle belirtmek isteriz ki ; tanitim sureci boyunca devam eden satislar yuzunden , kazananin bedeni vs ellerinde kalmamasi durumunda farki renk yada esdeger bir elbise vermek durumunda kalınacaktır.. Hediye ürünlerimiz;
488B-Su Yeşili Tulum

616B- YEŞİL KAHVE ELBİSE290B- PG-ATLET BLUZ-001
     Katılım şartlarımız;
   -shopindeed.com üye olmanız,siteden beğendiğiniz ürünü facebook profilnde paylaşmanız,
   -shopindeed facebook sayfasını beğenmeniz,
   -shopindeed twitter sayfasını takip etmeniz, 
   -Kampanyamızı facebook,twitter,blog gibi herhangi bir sosyal paylaşım platformunda paylaşmanız.
    Kampanya tarih aralığı 10.10.2012-25.102012 olarak belirlenmiştir.           
    Tüm katılanlara bol şans diliyorum