Menü

27 Nisan 2013

HerşeyHediye.Com




Herseyhediye.com kişiye özel hediye ve kişiye özel gümüş ürünleri direkt kendi atelyesinde üretip müsterilerine ulaşmasını sağlayan bir e-ticaret platformudur.

   Herseyhediye.com  %100 güvenli 126 bit ssl sertifikasına sahiptir, güvenle alışveriş yapabilir sevdiklerinize kalıcı ve özel hediyelerinizi uygun fiyatlara ve üstün kalitede satın alabilirsiniz.

   Gümüş takılar ve gümüş aksesuarlar içerisinde gümüş  isimli kolyeler,gümüş isimli yüzükler,gümüş bileklikler,gümüş küpeler,gümüş kol düğmeleri,gümüş alyanslar ve çeşitli sadece kişiye özel gümüş ürünler bulunmaktadır.

   Kişiye özel çeşitli  hediye grupları,çakmaklar,kalem setleri,resim baskılı ürünler,kartvizitlikler,sigara tabakaları,köstekli saatler ve kolyeler ve çok çeşitli ilginç hediyeleri sitemizden temin edebilirsiniz.

   Sitenin sağ köşesinde  bulunan iletişim -bize ulaşın bölümünden her türlü soru ve isteklerinizi karşılamak üzere  ulaşabilir isteki,öneri ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.
   Satış sonrası herseyhediye.com dan satın alınan bütün ürünler 2 yıl tamir bakım onarım hizmetleri ücretsiz sağlanmaktadır.(kargo gönderileri alıcıya aittir,mağaza ve atölyeyi ziyaret ederek yaptırabilirsiniz)
Birbirinden şık ürünlerin birarada bulunduğu sitenin sabahın ilk saatlerinde gelen hediyesini siz takipçilerimle paylaşmamak olmazdı tabii:)Hızlı gönderim,özenli paketleme ve en önemlisi beğendiğim ürünün görseldekiyle aynı oluşu takdirimi kazandı kendilerini kutluyorum.Ve bir kere daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz!



Bu arada kendilerini facebook sayfalarından takip edip yeniliklerden en hızlı şekilde haberdar olmak isterseniz;
herseyhediye.com 
Sevgiyle kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder