Menü

24 Kasım 2013

AFİLLİ KİTAP İLE MUTLULUĞUNUZU ANLATIN..





SENİ SEVMEMİN 10 NEDENİ

‘Sevgili Kitabı’ Sevgilinize çok özel bir hediye hazırlamak bunun yanında ona unutamayacağı bir süpriz yapmak istiyorsanız “Sevgili Kitabı” tam aradığınız şey. İlk yapmanız gereken, bu kitabı paylaşacağınız hayatınızdaki çok özel kişi ile beraber geçirdiğiniz anların fotoğraflarını seçmek. ‘Sevgili Kitabı’nızda yer alacak fotoğrafları seçmek belki de işin en “özel ve mutluluk veren” tarafı! Fotoğraflarınızı Facebook hesabınızdan, Instagram hesabınızdan, Flicker’dan ya da bilgisayarınızdan seçebileceğiniz gibi, sevgilinizin sosyal medya hesaplarından da alabilirsiniz.




 Fotoğraflarınızı da belirledikten sonra, www.afillikitap.com adresine girip, ana sayfadaki “hemen başla” butonunu tıklayarak fotokitabınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Afillikitap benzerlerinden farklı olarak online çalışan bir program olduğu için bilgisayarınıza herhangi bir program indirmenize gerek kalmaz ve istediğiniz yerden rahatlıkla fotoğraf albümünüzü tasarlamaya başlayabilir, sonra da kaldığınız yerden ister evde, ister kafede fotokitabınıza devam edebilirsiniz.



Fotoğraflarınızı hazırlayıp Afillikitap’a yükledikten sonra ‘Seni sevmemin 10 Nedeni’ temasını seçin ve otoeditörün sizin için otomatik olarak fotoğrafları yerleştirmesine izin verin. Her sayfada sevginizi anlatacağınız bir bölüm ve sevgilinizle fotoğrafınızı yerleştireceğiniz ayrı bir bölüm bulunmakta. Yazı alanına isterseniz sevdiğiniz bir şiiri ya da tamamen kendi duygularınızı yazabilirsiniz.



 SOSYAL MEDYADA MUTLULUK PAYLAŞIMI!

Dilerseniz Sevgili Kitabı’nızı sevgilinizle e-kitap olarak sosyal medya üzerinden de paylaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken fotoğraf kitabınızı oluşturduktan sonra paylaşmak istediğiniz sosyal ağı seçmek.

Sevgiliniz, onun için hazırladığınız foto kitabı eline aldığında size olan sevgisi daha da artacak. Her sayfanın tadını beraber çıkararak ona sevginizi anlattığınız her mutlu anın çok özel karelerine tek tek dokunmayı, her anı yeniden yaşamayı unutmayın!

Bizim önerimiz, her fotoğrafı özgürce yerleştirebilmek için BüyükKare Fotokitap ama dilerseniz Afillikitap’ın size sunduğu farklı seçenekleri de uygulayabilirsiniz. Parlak kuşe kağıda basılı, sert kapaklı, ciltli fotokitabınız yedi gün içinde elinizde! foto kitap fotoğraf albümü fotoğraf kitabı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder