Menü

09 Kasım 2013

LIERAC ARALIK


SENSORY WATER GEL WITH 3 WHITE FLOWERS 3 Beyaz Çiçek Özlü Vücut Temizleme Jeli
Duyularınıza hitap eden ve hoş kokulu bir köpüğe dönüşen, sabun içermeyen, yarı şeffaf, bitkisel kökenli SENSORY duş jeli, nazik bir temizleme ve harika bir nemlendirici etki sağlar. Yasemin, gardenya ve kamelya ekstrelerinin doku yenileyici, antioksidan ve rahatlatıcı etkilerinin yanında gliserin içeriğiyle cilde ekstra nem ve koruma sağlar. Sert su, klor ve tuz gibi karşılaştığımız problemleri nötr hale getirir.
PERAKENDE SATIŞ FİYATI: 37 TL


SENSORY LOTION WITH 3 WHITEFLOWERS 3 Beyaz Çiçek Özlü Nemlendirici Vücut Losyonu
Bitki yağları ve beyaz çiçek özleri kokteyli içeren, 24 saat boyunca nemlendirici ve cildi güzelleştiren etkisi olan hoş kokulu hafif vücut losyonu. Doku yenileyici yasemin, antioksidan etkili gardenya ve rahatlatıcı kamelya ekstrelerinin fındık, tatlı badem, üzüm çekirdeği ve argan yağlarıyla mükemmel buluşması sonucu oluşan formülün cildinizdeki kadifemsi yumuşaklıkta, parlak ve aydınlık cilt görünümünü fark edecek; gün boyu ferah ve rahatlamış hissedeceksiniz.
PERAKENDE SATIŞ FİYATI: 69 TL


SENSORY EXFOLIANT WITH 3 WHITE FLOWERS Argan Yağı İçeren Vücut Peelingi Cildi rahatlatan gardenya, yumuşaklık sağlayan kamelya ve antioksidan etkili yasemin esanslı muhteşem bitkisel yağlardan oluşan SENSORY peeling kendinizi şımartmanız için karşı konulmaz bir davetiye gibidir. Cilt ile buluştuğunda jel yapısı süte dönüşen çift yönlü bir üründür. Eğlenceli, pürüzsüzleştirici ve canlandırıcı bir arındırma için şeker kristallerinin, vanilya tanelerinin ve şeftali çekirdeklerinin yüksek konsantrasyonunu da içerir. 24 saat nemlendirme sağlayan SENSORY peelingden vazgeçemeyeceksiniz.
PERAKENDE SATIŞ FİYATI: 79 TL



SENSORY OIL WITH 3 WHITE FLOWERS 3 Beyaz Çiçek Özlü Çok Amaçlı Kuru Yağ
Yüz, vücut ve saç için kullanabileceğiniz bu çok amaçlı yağ, sahip olduğu ipeksi dokunuşla cildinizi besler ve canlandırır, saçlarınızı güzelleştirir ve yumuşatır. Bu ipeksi, nazik ve hafif dokulu amber renkli çok amaçlı yağ 24 saat içerisinde cildi nemlendirir ve yağlı bir his bırakmadan emilir. Büyüleyici, duyumsal bir esans katmak için osmanthus, taze kehribar, vanilya kabuğu, değerli ağaç özleri ve vetiver içeren SENSORY yağ, banyo suyuna eklendiğinde muhteşem kokusuyla gevşemenizi ve müthiş bir rahatlık hissetmenizi sağlar.
PERAKENDE SATIŞ FİYATI: 105 TL





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder