Menü

25 Kasım 2013

“Pentimizer” ile kusursuz hatlar!

Penti’nin “Pentimizer” serisinde yer alan korseli çorap modelleri, kadınları hayal ettikleri forma kavuşturuyor. Hayat kurtarıcı ürünler, adeta günlük hayatın vazgeçilmezi oluyor. Fonksiyonellik ve şıklığın bir arada sunulduğu ürünler; vücuttaki fazlalıkları gizleyerek daha formda bir görünüm sağlıyor. Rahat kullanıma sahip ürünler, tüm vücut tiplerinin ihtiyacına cevap veriyor. “Pentimizer” korseli çorap serisinde yer alan Body Form, toparlayıcı ve şekillendirici özelliğiyle 1 beden ince bir görünüm sağlıyor. Body Control, karın, mide ve baseni inceltme özelliğinin yanı sıra, ince, parlak, burnu şeffaf çorabıyla da etek ve elbiselerin vazgeçilmezi oluyor. Karın toparlayan ve bacak incelten çorap, karın ve mideyi gizleyerek düz bir görünüm sağlıyor. Kademeli olarak sıkı örülmüş bacak örgüsü sayesinde de bacakları inceltiyor. Leg Support, e vitamini, ginko bloba ve okyanus yosunu içeriği ile bacakları nemlendirerek bakım yapıyor. Ürün özel örgüsüyle bacaklara masaj yaparken, inceltiyor. Premier Cellulit Control ve Stop Cellulite opak bilekten baldıra doğru kademeli basınç uygulayan özel örgüsü sayesinde kan dolaşımını hareketlendiriyor, mikro masaj etkisi ile selülitleri kontrol altına alıyor. Paçalı korse ve Full Korse ; popo kaldırma özelliğine sahip olup bel çevresindeki özel örgüsü sayesinde beli inceltiyor , bacakları ve karnı sıkmadan şekillendiriyor.
Pop up korse; mide , bel , baldır bölgelerinde sorun yaşamayan sadece popo bölgesini şekillendirmek ve kaldırmak isteyen kadınların tercihi oluyor. Premier Invisible, düşük belli özelliğiyle bel kısmı dekolteli kıyafetler tarafından tercih ediliyor. İpek matlığındaki ürün, toparlayıcı yapısıyla göbek bölgesindeki fazlalıkları gizliyor.
Premier Invisible Opaque, orta kalınlıktaki yapısıyla günlük kıyafetlerle rahat kullanım olanağı sunuyor. Düşük belli ürün etek ve pantolonlarla tercih ediliyor. Toparlayıcı korsesi fazlalıkları saklamaya yardımcı oluyor.
www.penti.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder