Menü

18 Aralık 2013

Barielle ile 60 Saniyede Manikür Pedikür


Barielle bildiğiniz üzere 30 yılı aşkın süredir başarısı sayesinde tüm bayanların güvenini kazanmış bir marka.İçerdiği keratin,gelatin,E vitamini,ayçiçeği,safran yağı gibi doğal bitkisel özlerle tırnaklara sağlık katan Barielle tahriş edici kimyasallar içermiyor.

Geçtiğimiz günlerde tarafıma gönderilen 60 sn de manikür-pedikür ürünü ben gibi vakitsizlikten yakınan ve dolayısıyla maniküre pediküre bir türlü zaman ayıramayan ama aynı zamanda bunları yapamamakla birlikte el ve ayakların daima bakımlı olması taraftarı olan biri için can simidi adeta.


Ürün içeriği;Ölü deniz tuzları,Jojoba yağı,Üzüm çekirdeği yağı,Avakado yağı,Hindistan cevizi yağı,Badem yağı,Kayısı yağı,Kuşburnu yağı,Nane yağı,Bahçe nanesi yağı,Limon,Portakal yağı

Kullanım Şekli;İlk hafta günde 2 defa daha sonraki hafta 1 kez olmak üzere üründen bolca alıp 60 sn boyunca parmak uçlarınıza etlerinize dairesel hareketlerle masaj olarak uygulayınız.



Üstteki fotoğrafı size yaptığım işlemi aşamalarıyla görmeniz açısından paylaştım.Temiz tırnağa kullanım şekline uygun olarak uyguladığım ürün ardından yıkayıp ojelerimi sürdükten sonra ellerimde hissettiklerim yumuşaklık hafiflik temizlik duygusuydu.Ürün için unutmadan bir detay daha vermek isterim topuklarınızda ve dirseklerinizde de kullanabilirsiniz.

El ve ayak tırnaklarınızla ilgili hangi sorundan muzdaripseniz o soruna göre rahatlıkla ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz site adresimiz ;

                                                                              BARİELLE


2 yorum:

  1. ben de bir dönem kullanmıştım ve ben tüm elime de uyguluyordum. sen de dene mükemmel oluyor eller de

    YanıtlaSil
  2. canım bende aynen öyle yaptım ama ilk etapta fotoğraflayıp sizinle paylaşabilmek adına tırnaklarıma uyguladım.Fotoğraf işinden sonra komple ellerime :)

    YanıtlaSil