Menü

16 Aralık 2013

Biraz Gecikmiş Bir Teşekkür :)




Uzun süredir bloğumda köklü bir değişim düşünüyorudm ve ben bu konularda oldukça zayıfım teknik açıdan.Diğer blogger arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştığım dünya tatlısı işinin ehli arkadaşım Shemellon bana bu konuda destek oldu.

 Benden ilk etapta nasıl bir şeyler istediğimi sorduğunda panikledim kafamdakileri nasıl izah edeceğimi bilemedim.Ancak örneklerle üç aşağı beş yukarı anlatmaya çalıştım.Bir çerçeve de olsun azıcıkta kokoş olsun ,kendimi de beğenirim o çerçeve de bir de ben olsun derken derken birde baktık ki benim bloğum bana tutulmuş bir ayna oluverdi:)

 Benim istediklerimi google translater gibi anında çevirip tamam anladım bunu demek istedin deyip o kadar sorumluluğunun arasında tek dokunuşla hallediveren Gonca sayende artık bloğum anahtarımı her çevirdiğimde içerdeki koku hiçbir kokuya benzemeyen evim gibi oldu adeta.Sabrın ,emeğin,kendinden kattıkların ,anlayışın için çok ama çok teşekkür ederim.Seni tanıyor olmak çok keyifliydi..

1 yorum:

  1. Ben teşekkür ederim canım.:) Ayrıca hiçte gecikmedin.. Bak bu yorumu yazarken yorumlarının gömülü değilde açılır pencerede açıldığını gördüm hemen girip düzeltiyorum:)Güle güle seve seve kullan.. :)

    YanıtlaSil