Menü

04 Aralık 2013

VİVALDİ KOZMETİK

                                VİVALDİ İLE YAŞAYIN, YAŞLANMAYIN…

Vivaldi Kozmetik, Kozmetik pazarında hızla büyüyen Vivaldi Kozmetik müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerine cevap verebilmek amacıyla genç girişimciler tarafından kurulmuştur. Vivaldi’nin anlamı Serinlik, esinti, ferhalık anlamını taşıdığı için bu isim konulmuştur. Bu isim sizi yanıltmasın %100 TÜRK firmasıyız ve ürünlerimiz Türkiye de üretilmektedir.
TLF: 0342 341 07 01  - 0549 289 00 01



Misyon
ü  Alanında lider ve yenilikçi bir konuma gelmek,
ü  Ar-ge çalışmalarını ön planda tutarak fiyat/kalite değerlerini müşteri lehine geliştirmek,
ü  Diğer güzellik ve kişisel bakım ürünleri ile birlikte yurtiçi pazarında gelecekti büyümeyi temin etmek,
ü  Rekabetçi pazar koşullarına optimum düzeyde hızlı cevap vererek yenilikçilik anlayışıyla, kailteden ödün vermeden mevcut sektörde kalıcı olmak,
ü  Başta kendi hedeflerini aşarak yenilenen ürün çeşitleri ve artan kalitesiyle tüketiciyle beklentilerinin üstünde ürünlerle buluşturmak,
ü  Sektörümüzde her geçen gün büyürken; doğaya saygımız ve toplumsal duyarlılığımızdan ödün vermeyen bir şirket olma yolunda inancımızı sürdürmekteyiz.
ü  Yenilikleri takip ederek, değişime açık olmak,
ü  Satış ve bilgi teknelojilerini günün koşullarına uyarlamak ve kullanmak,
ü  Müşteri odaklı olmak,
ü  Kaliteli ürünleri ekonomik olarak piyasaya sunmak,
ü  Tüm çalışanlarını mutlu görmektir.

Açıklama
Kozmetik pazarında hızla büyüyen Vivaldi Kozmetik müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerine cevap verebilmek amacıyla genç girişimciler tarafından kurulmuştur.
www.vivaldikozmetik.com.tr

ilk hedefi siz değerli müşterilerimizin ve çalışma partnerlerimizin değişen ihtiyaçlarına değişmeyen kalite ve istikrarlı bir şekilde karşılık vermektir.
Vivaldi Kozmetik hayata canlılık katmaktır… 

İnsanların kendilerini iyi hissetmelerine, iyi görünmelerine ve hayattan daha fazla keyif almalarına yardımcı olan markalarla ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve yüksek hizmet kalitesi anlayışıyla,cilt bakımından, hayatınıza farklı renk katacak kokulara ve takılara , evinizin ve aile fertlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak pek çok farklı ürünü tek bir katalogta toplayarak size sunar.

Cazip fırsatların ve akıllı alışverişin yeni adresi olan Vivaldi Kozmetik, hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürün ve hizmetlerle daha iyi bir yaşam sizleri bekliyor!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder