Menü

29 Ocak 2014

En Sıcak Renk Penti Mavisi…


Penti iç giyimde renk algısını değiştiriyor. Penti ile kadınlar kendilerini hiç olmadıkları kadar çarpıcı, farklı ve güzel hissediyor. Fashion koleksiyonunda yer alan Lotus Colors sütyen gögüslere şekil verirken, doğal bir görünümü garantiliyor. Kişiye özel bir duruş sağlayan Lotus sütyen, canlı yeni sezon rengiyle satışa sunuluyor.

Koleksiyonun en iddialı iç çamaşırlarından biri olan Day&Night Colors sütyen mavi rengiyle kadınların vazgeçemeyeceği parçaları arasında yerini alıyor. Göğüsleri koruyan, mükemmel kavrayıp maksimum konfor sağlayan Day&Night Sütyen, rahatlığı ve şıklığı sayesinde kadınlar tarafından hem gece  hem de gündüz tercih edilebiliyor.


Kadınlar için olmazsa olmaz askılı atletlere Penti farklı bir yorum getiriyor. Sezonun en hit rengi olan mavi artık günün her saatinde kadınlara eşlik ediyor. Glitter Top her türlü giysinin içinde rahatlıkla kullanılabiliyor. İç giyim haricinde dış giyim olarak da tercih edilebilen Glitter Top’un ayarlanabilir omuz askıları kadınlara gün içerisinde büyük kolaylık sağlıyor.
Penti’nin her sezon farklı baskı ve desenlerle süslenen eğlenceli slipleri yeni desenleriyle tekrardan satışa sunuluyor. Pamuk yapıya sahip Kitten, Cupcake ve Ocean modelleri, eğlenceli figürleri barındırması ve rahatlığıyla kadınların bir numaralı tercihi oluyor.

                                                                                       www.penti.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder