Menü

27 Ocak 2014

Sen de İncel Davet Sponsorlarımız Vardı...


   Evet nerede kalmıştık:)Bir önceki yazımda etkinliğimize dair detaylar vermeye çalışmıştım.Ne kadar keyifli vakit geçirdiğimiz,mekanımız ve bizlere dair.Etkinliğin oluşturulma sürecinde destek veren sponsorlar vardı ki kendilerine bizim yazılarımıza ve fikirlerimize verdikleri değerden dolayı teşekkür ediyorum..

  Etkinlik Avcılar The Kahve adlı mekanda gerçekleşti.Malum İstnbul'da ikamet etmiyorum dolayısıyla mekanlara, semtlere oldukça yabancıyım.Mekanın bende memnuniyet yaratan tarafı oldukça rahat bir ortam oluşuydu .Personel bizi kasmadı oldukça anlayışlıydılar.Servisten memnun kaldım.Bizi ağırladıkları için teşekkürler onlara...

Masamızda hepimizin yerleri belliydi.Hem de çok güzel bir detayla.Hepimizin servis tabaklarında blog adımıza ve ismimize özel kurabiyelerimiz vardı.Evden pasta ve Atölye Ful damağa ve göze hitaplarınız için sonsuz teşekkürler,bize kendimizi çok özel hissettirdiniz..






 Simit sarayı iddaalı lezzetleriyle kahvelerimize çaylarımıza ve keyifli sohpetlerimize tamamlayıcı oldu adeta.Teşekkürler kocaman..



Lezzeti yerinde ,görüntüsü şık pastamız yine Evden Pasta'dandı.Harikaydınız..




Filiz Makarna ve Carte D'or  bize  zengin içerikleriyle mutfaktan çıkmayın mesajı verir gibiydi.Hepsini denemek için sabırsızlanıyorum.İçlerinde hiç denemediğim tatlar var .Özellikle Carte D'or incir tatlısı listemin başında yer alıyor:)



Mihera'dan bana şans getireceğine inandığım bir yüzük denk geldi şansıma dört yapraklı yoncalı yüzüğü kullandıkça hatırlanacaksınız teşekkürler..


Essence harika bir kit yollamış.İçinde denemek ve yorumlamak için sabırsızlandığım ürünler var çantası bana bol bol seyahatlerimde eşlik edecek gibi .Teşekkürler..


Durance normalde özellikle vücut losyonundan çok memnun olduğum bir marka.Yollamış olduğu testerleri deneyeceğim.Teşekkürler..



Bebak seviyorum seni..Özellikle makyaj temizleme sütünden ve mendilinden çok memnun olduğum için yedeğinin oluşu çok memnun etti benii..


Revigen,Acnecinamide,Aquas sponsorlar arasındaydı.Revigen saç dökülme sorunu yaşarken en büyük yardımcım.Aquas ise eve döner dönmez deneyeceğim merak ettiğim ürünler arasında.Acnecinamide ile ilgili yorumlarım çok yakında blogda olacak :)


Zuzubo çekilişle 1 kişiye harika bir set yollamış.Çekilişte kime çıkacağı oldukça merak konusuydu ve talibi çoktu.Oşanslı ben oldum .Kızıma eve dönerken elim boş dönmeyeceğim mutluyum:)


Bulgarian Rose açıkçası adını ilk kez duyduğum marka.Duş jelinin şekline şemaline bayıldım:)Adından da anlaşıldığı gibi mis gibi gül kokacağa benzeriz teşekkürler..


Les Naturelles Türkiye yetkilisi bize ürünlerini tanıtarak bilgilerini aktardı.Ürün içeriklerini tek tek deneyerek koruyucu madde içermediğini ,hayvanlar üzerinde test edilmediğini,eczane ve diğer satış noktalarında ürünlerinin bulunmadığını ancak talep üzerine evlere yada belirli noktalara ziyaretlerde bulunarak temin edebileceğimizi öğrendim.İçlerinde bir baz vardı ki benim gönlümü fethetti :)Yine çekilişle 5 şanslı isim belirlenmişti kendileri tarafından cilt bakımı ve cilt analizi yaptırılmak üzere.O şanslı isimlerden biri bendim ve gerçekten çok mutluyum.En yakın zamanda cilt bakımımı yaptırım sonuçlarını sizlerle paylaşıyor olacağım.Teşekkürler..


Blackspade hepimizin bildiği gibi termal iç giyim markası.Sponsorlar arasındaydılar.Kendilerine teşekkür ediyorum..


Ulric de Varens Melis Hanım ürünlerini tanıtarak bizi bilgi sahibi yaptı.2 adet bayan ve 1 Adet erkek parfümü içeren hediye setleri hepimizi çok mutlu etti .Uygun fiyatları ve mest eden kokularıyla parfümdeki yeni tercihim olacak gibi kendileri..


Hardline Nutrition en çok dikkatimi çeken ürünler arasındaydı.Murat Bey bizi ürünler hakkında bizzat bilgilendirdi.Bizlerin kendimiz bir şey yapmadan sadece ürünleri kullanarak sonuca varamayacağımızı,beraberinde kilo almak yada vermek istiyorsak yapmamız gerekenleri,fazla yada az kullanmamamız gerektiğini,doğal içeriğe sahip olduğunu ve aklımıza takılan her soruda facebook sayfasından kesintisiz hizmet verdiklerini anlattı bizlere.Ürün hediyeleri için  ve bize eşlik ettikleri için teşekkürler..


Cyrene organik she butter ,saç bakım maskesi ve sabun seti içeren hediyeleriyle sponsorlar arasındaydılar .Teşekkürler kocaman ..


Fresh'n Soft güne ürün çeşitliliğiyle damgasını vuran sponsorlar arasındaydı.Çok terleyen biri olarak ter emici yapraklar kullanmak istediğim ürünlerden biri.Hep gördüğüm ama almayı hep ihmal ettiğim için bakalım pişman olacakmıyım :)


Nettpazar Twisting hediye ederek egzersize heveslenmeme neden oldu.Tabii Derin Hanım 'dan bana fırsat kalırsa:)Teşekkürler...


Organique Cosmetics hepimize ayrı ayrı ürünler yolladı denememiz için.Benim payıma peeling düştü .Umarım memnun kalırım.Yine ürün yorumları önümüzdeki günlerde..


Komili saçlarımızda bitmeyen bir ışıltı yakalayabilmemiz adına biz bloggerlere şampuanlarını hediye ettiler.Parlaklık saçın sağlıklı görünmesinde önemli.Deneyip yorumlarımı paylaşacağım.Teşekkür ediyorum..


Saç demişken bir sponsorumuz daha saçlarımız için havlu ve maskeden oluşan setle bizlerleydi.HC HAIR CARE teşekkürler..


Kozmoya argan yağı,şampuan ve saç açıcı spreyden oluşan güzel  bir hediye seti ile bizlerleydi.Teşekkürler..


Doğadan çayları ürün çeşitliliğiyle bilinir hepimiz tarafından.Bir çoğunu denemişliğim var.Tarçına zaten bayılırım şansıma tarçınlı ve portakallı da denk geldi.Yazarken bile mis gibi kokusunu burnumda hissediyorum teşekkürler..


Schwarzkopf Türkiye Osis Saç spreyi hediye etti bizlere .Her zaman kullanmamakla birlikte zaman zaman ihtiyaç duyuyorum.Özellikle şekil almadığında sinirden diken diken olan saçlarımı yatıştırmak için :)Teşekkürler..


Unutmadan! dermoeczanem 5 şanslı blog yazarı arkadaşımıza çekilişle çeşitli ürünlerinden hediye ettiler.İyi günlerde kullanın kızlar..

Tüm sponsorlara sonsuz teşekkürler...






2 yorum:

  1. Hediyelerini iyi günlerde kullan tanıştığıma memnun oldum Ececim pozitif bir insan olmn ekstra güzeldi :))

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir gün olmuş! blogger buluşmlarını çok seviyorum

    YanıtlaSil