Menü

17 Haziran 2014

BİODERMA..

PHOTODERM BRONZ BRUME

Kuru Yağ ile Koruma ve Bronzlaşma Bir Arada Yüz, Vücut, Saç

Photoderm Bronz Brume, yüksek (SPF 30 UVA 17) ve çok yüksek (SPF 50 UVA 17) korumayı %100 transparan doku ile birleştirir. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. İçeriğindeki bronzlaştırıcı kompleks bronzlaşma süreçlerinin hızlanmasına ve yoğunlaşmasına yardımcı olurken aynı zamanda doğal bronzluğun süresinin uzamasını sağlar. Alkol içermeyen formülü sayesinde mükemmel tolerans sağlar ve cildi kurutmaz. Oktokrilen içermez. Komedojenik değildir. Hipoalerjeniktir. Fotostabildir. Suya dayanıklıdır. 

Yüz, vücut ve saç kullanımına uygundur. 
Photoderm_Bronz_Brume.pptx

Photoderm_Bronz_Brume.docx

TÜKETİCİ SATIŞ FİYATI : 109,50 TL

PHOTODERM AFTER SUN

Tüm cilt tipleri için nemlendirici ve yatıştırıcı güneş sonrası sütü. Güneş sonrasında cildi nemlendirerek rahatlatır, bronzluk süresinin uzamasına yardımcı olur. Yetişkin ve çocuk kullanımına uygundur. Taze dokusuyla cildi sonraki güneş temaslarına hazırlar ve cildin UV ışınlarına karşı doğal koruma sistemini güçlendirir. Hücresel BioProtection® patenti sayesinde güneş yanıklarına karşı güvenli koruma sağlar ve güneş kaynaklı erken yaşlanmanın önlenmesine yardımcı olur. Hücresel hasar riskini azaltır. Temizlenmiş cilde uygulanır. 

Tüm cilt tipleri için nemlendirici ve anında yatıştırıcı güneş sonrası bakım sütü. Bronzluğun süresini uzatır. 



Photoderm_After_Sun.pptx

Photoderm_After_Sun_Bulten.docx

Tüketici Satış Fiyatı: 
200 ml: 44,50 TL 
500 ml: 59,50 TL 

PHOTODERM AKN Mat SPF30 UVA 13 

Karma ve yağlı ciltler için uzun süreli matlaştırıcı etkiye sahip güneş koruyucu. Akneye eğilimli ciltlerde güneşin akneyi artırıcı etkisini önlemeye yardımcıdır. Görünmeyen dokuya sahiptir ve suya dayanıklıdır. Hücresel BioProtection® patenti sayesinde güneş kaynaklı erken yaşlanmanın önlenmesine yardımcı olur. Fluidactiv® patenti sayesinde cildin sebum kalitesinin yükseltilmesine destek olur. Glikolik asit ve salisilik asit içeriğiyle hassas keratolitik etki sağlar. Kalıcı matlaştırıcı silika pudrası ve renksiz dokusuyla yağlı bir tabaka ve iz bırakmaz. 


Photoderm_AKN_Mat.pptx

Photoderm_AKN_mat.docx

Tüketici satış fiyatı: 40ml 59,50TL 

ABCDerm Mineral Sun Cream SPF50+ UVA 20

Hassas bebek ve çocuk cildi için kimyasal filtre içermeyen çok yüksek mineral güneş koruması. ABCDerm Mineral Sun Cream, içerdiği %100 mineral güneş filtreleri sayesinde, hassas bebek cildinde kimyasal filtrelere karşı gelişmesi muhtemel hassasiyet riskini azaltır. Bioderma’nın güneş korumasında devrim yaratan Hücresel BioProtection® patenti içerir. Böylece hassas bebek cildinin savunma mekanizmaları içeriden de güçlendirilmiş olur. SPF 50+, UVA 20 güneş koruması oranıyla, güvenli güneş koruması sağlar. Kuma ve suya karşı dayanıklıdır. Yüksek toleranslı ve parfümsüz formüle sahip olan ürün, BIODERMA Dermatolojik Güvenlik İlkeleri’ne uygun olarak formüle edilmiştir. Parfüm içermez. 


ABCDerm_Mineral_Sun_Cream.pptx

ABCDerm_Mineral_Sun_Cream.docx

Tüketici satış fiyatı: 59,50 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder