Menü

06 Temmuz 2014

Fresh Look Yumuşak Rimel Temizleyici


Makyaj yapması iyi hoş da bir de temizleme derdi olmasa ne kadar güzel olur du öyle değil mi? Mesela ürünler belli bir saat geçtikten sonra yüzde kendini imha etse falan:)Biraz fazlamı zorladım şartları bilmem ama buralardan birileri duyarda üretime geçerse çok mmenun olurum gerçekten ama bir teşekkür etmeyi unutmasın bana lütfen !
Heniz  benim bildiğim böyle bir durum olmadığından ve makyajla uyuyor olmanın ne kadar kötü bir şey olduğunun bilincinde olduğumdan bu durumu daha ne kadar az eziyetli yaşayabiliriz derdindeyim.Makyaj malzemesinden çok temizleyicilere ücret ödediğim doğrudur.Yüklü meblağlar ödeyip aldığım göz yada yüz makyaj temizleyiciyi kullanıp sabaha makyaj artıklarıyla uyandığım zaman canım sıkılıyor doğrusu özellikle inatçı maskaralara karşı çoğu ürün çaresiz kalıyor.
Etkinlik sponsorlarımızdan dı hatırlarsanız Fresh Look ve benim hediyem olan Gentle Mascara Remover'i bu sayede tanıma deneme imkanım oldu.Kısaca aktarmak isterim..




Ürün bir tüp içinde 40 ml. ağırlığa sahip.Kıvamı zeytinyağından daha ince olup bildiğiniz bebek yağı kıvamında oldukça hafif bir dokuya sahip,akışkan.Parmak uçlarınızla kapalı gözünüze ürünü sürüp masaj yapar gibi ovuyorsunuz ve makyaj arınana kadar bir pamuk yardımıyla siliyorsunuz.Oldukça pratik kullanıma sahip.Ve gerçekten su geçirmez oldukça yoğun bir maskara kullanmama rağmen hep çok kolay arındı hemde ertesi gün artıklarla uyanmadım gözümde en önemlisi de bu bence.Göz çevremiz ne kadar naziktir bilirsiniz bu göz önünde bulundurularak Golden jojoba wax içerikli.Deterjan ve yüzey aktif maddelere kesinlikle yer verilmemiş.Aktif içerik olarak kullanılan Golden jojoba balmumu nemlendiriyor ,kayganlık sağlıyor ve bakteri oluşumunu engelliyor.Ürün fiyatı sitesinde 42.00 tl
Fresh Look incelediğim ürünü satın almak isterseniz yada sitedeki ürünlere göz atmak isterseniz;
Sevgilerimle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder