Menü

20 Haziran 2014

Özelizbirbloggerizbiz dedik:)


Geçtiğimiz aylarda biz sevgili Yasemin'le hummalı bir çalışma içine girdik.Dedik ki güzel bir etkinlik düzenleyelim tanıdığımız tanımak istediğimiz özel blog yazarı dostlarımızı biraraya getirelim çok güzel bir gün geçirelim.Ohazırlık aşamalarını hiiç anlatmayacağım oldukça yoğun ama bir o kadar tatlı telaş içinde geçen günlerdi.Tabii beklenen gün geldi çattı.Mekanımız Tarabya da çok özel insanların hizmet verdiği TestiGarden di.



Sabahın oldukça erken saatlerinde düştük yollara öyle ya gelen misafirlerimiz bizler için çok özeldi ve herşeyin kusursuz olmasını istiyorduk.Masa düzenimizi kendi ellerimizle yapmak istedik.


Konuklarımızın gelmesiyle birlikte başladı leziz brunch, keyifli sohpet eşliğinde..



Enfes lezzetlerle karnımızı doyurup çay keyfine devam ederken bir taraftanda kendilerini bekleyen birbirinden güzel hediyeleri kendilerine dağıtmaya başlamamız gerekiyordu.


Tüm bu hediyelerin dağıtımı aşamasında bize hiç ev sahibi - misafir klasiğini yaşatmayan özveriyle yardımda bulunan tüm dostlarımıza teşekkürler .




İyi ki geldiniz iyi ki tanıştık iyi ki bizimleydiniz yine yeniden en kısa zamanda birlikte olup bol bol sohpet etmek dileğiyle..

Evren'den Al Haberi
Lival'e Dair 


1 yorum: