Menü

11 Ekim 2014

Otacı Bitki Özlü Şampuan Sen Ne Güzel Bişeysin..


Son zamanlarda hormonal mi mevsimsel mi bilmiyorum ama saçlarımla aram hiç iyi değil hiç anlaşamıyoruz ne istediğim gibi form alıyor ne de sapır sapır dökülmesi bitiyor.Bir inat bir kapris ne onlar benden ne ben onlardan memnunum anlayacağınız.Hal böyle olunca sürekli bir şampuan arayışı bir bakım kürü trafiği aldı başını gidiyor bende.

Otacı markasını hepimiz biliriz.Denemesekte kulak dolgunluğumuz vardır en azından.Bugüne kadar Otacı ürünlerinden bir çoğunu kullanmışlığım olmakla birlikte Limonlu-Zeytinyaglı parlaklık verici kuru normal saçlar için ürettiği şampuanıyla bu deneme yanılma sürecimle tanışma imkanı buldum.


Zeytinyağı ve limonun faydalarını zaten hepimiz biliyoruz.Bir zamanlar bu ikiliye yumurta,sarımsak falan ilave ederek saçıma uyguladığım maskeleri ve arıtma şeklimi düşününce :))Neyse size şampuan içeriğinden kısaca bahsedeyim;

Ürün paraben içermiyor,%100 sızma zeytinyağından üretilmiş,hayvansal maddeler içermiyor,boyar madde ve silikon içermiyor,rengini doğal limondan alıyor,tahris edici sert temizlik maddeleri içermiyor.

İçerdiği limon ve zeytinyağı sayesinde saçlarınız pırıl pırıl oluyor ve mis gibi limon kokuyor,kolay taranıyor.Tabii düzenli kullanımda etkisi giderek artıyor.Benim elimdeki ürün 400 ml. olup kolay kullanılır bir ambalaja sahip. Tüm bu saydıklarıma ilave olarak bir de dökülmeye karşı bir özelliği bulunsa diye içimden geçirmedim değil hani.Zira düzenli kullanmaya başlamakla birlikte dökülmede bir eksilme görmedim.Maşallah her elimi attığımda hiç boş yok:( Yine de kolay taranırlığı sayesinde en azından koparak dökülmede azalma yaşayacağımı düşünüyorum.Bu arada ürünün kendi sitesindeki satış fiyatı ;14.50 tl.

Otacı'nın bu ve diğer ürünlerini incelemek ve satın almak isterseniz;

OTACI

Sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. Bu aralar benimde saçım çok dökülüyor :(

    YanıtlaSil
  2. sorma bitanem ne yapıcaz böyle ya:(

    YanıtlaSil
  3. Şampuan hakkındaki görüşlerinizi dikkatle okudum. Sizin de dediğiniz gibi ürün kullanışlı, saçı çok yumuşatan bir ürün ancak dökülmeye karşı üretilmiş olan bir ürün değil. Ancak kullanan üyelerimizin büyük bir çoğunluğu üründen memnun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değerli yorumunuzla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim hem fikir olmamız ne güzel :)

      Sil