Menü

05 Kasım 2014

BIODERMA YENİLİKLERİ..


Sensibio AR Compact
Cildinizin kızarıklığını kapatırken giderin!
Kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltler için yatıştırıcı ve ten rengini düzenleyici kompakt pudra.
Sensibio AR Compact hem anlık hem de uzun süreli kızarıklık sorunlarının giderilmesine destek olur. Enoksolon, alantoin ve kanola yağı içeriğiyle sıcak basması hissinin giderilmesine yardımcı olur. Rosactiv kompleksi® (yeşil çay ekstresi, gingko biloba ve soya fasulyesi) içeren ürün, nemlendirici içerikler sodyum PCA, avokado fitestorelleri, hidroksiprolin ve gliserin sayesinde cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olur. SPF 30 güneş koruması, kızarıklığı ağırlaştırıcı bir faktör olan U.V ışınlarına karşı koruma sağlar. Açık ve koyu renk alternatifleri doğal bir etkiyle cilt tonunu eşitler. Yumuşak ve kolay uygulanabilir dokusu ciltte pudramsı, hoş bir his bırakır. Koruyucu içermez, parfümsüzdür. Hipoalerjeniktir. Sensibio H2O AR ile temizlenen cilde uygulanır. Gün içerisinde ihtiyaç duydukça yenilenebilir.
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 79,50 TL
Hydrabio Serum
Her cildin ihtiyacı olan nem
Cildimiz yaşayan, nefes alan bir organ. Bioderma formülleri, aktif bileşenleri, cilt bakımları ile cildin doğal dengesini geri kazandırmaya yardımcı olmayı hedefler. 2003 Nobel Ödüllü “Aquaporin” çalışmalarından ilham alan Hydrabio serisi, epidermisteki nem döngüsünü hızlandırır. Yani cildimiz, kendi nemini kendisi üretir.
Çok kuru ciltler için yenileyici ve aydınlatmaya yardımcı serum. Gün içinde maruz kalınan soğuk, stres ve kirlilik sonucu nemliliğini ve parlaklığını kaybeden cildi derinlemesine nemlendirir. Aquagenium® patenti içeren bu konsantre ürün, cildin su tutma kapasitesinin artırılmasına destek olur. Cildin üst ve alt katmanlarını nemlendirerek cilt yüzeyinin nemli kalmasını sağlar. Uzun süreli nemlendirme etkisi ile cildi rahatlatır, esneklik ve parlaklığının yeniden kazanılmasına destek olur.
Akışkan dokusu ile ideal bir makyaj tabanı oluşturur. Önceden temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine sabah ve akşam uygulanabilir. Tek başına ya da Hydrabio serisi ürünleriyle birlikte kullanılabilir.

Hydrabio Serum.pptx
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı : 40 ml 79,50 TL
Sebium Exfoliating Gel
Karma ve yağlı ciltler için arındırıcı, yumuşatıcı ve peeling etkili temizleyici jel. İçerdiği mikro-partiküller cilt yüzeyini arındırır, yüzeyde hücresel yenilenmenin sağlanmasına yardımcı olur, soyucu glikolik ve salisilik asit içerikleri ise derinde yenileme işlemini gerçekleştirir. Fluidactiv® kompleksi sayesinde sebum kalitesinin yükselmesine katkı sağlar. Cilt bakım kremleri uygulanmadan önce cildi hazırlıklı hale getirir. Komedojenik değildir.

Sebium_Exfoliating_Gel.ppt
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 49,50 TL
ABCDerm Foaming Cleanser
ABCDerm Foaming Cleanser, içerdiği nazik sürfaktanlar (coco betain) sayesinde saçlı deri ve cildi tahriş etmeden temizler. Formüldeki nazik tansiyoaktif içerikler cildi nazikçe arındırıken, pentilen glikol cildi nemlendirir. Basit, güvenli ve etkindir. Gözleri yakmaz.
Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjenik parfüme sahiptir.
Yüksek toleranslı bir formüle sahip olan ürün, BIODERMA Dermatolojik Güvenlik İlkeleri’ne uygun olarak formüle edilmiştir.

ABCDerm Foaming Cleanser.pptx

Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 200ml 39,50TL 1000ml 79,50TL
Basın bültenidir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder