Menü

26 Nisan 2015

23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliğindeydim..


Nasıl anlatsam nerden başlasam dedirtecek kadar dolu dolu bir gün yaşadım ben geçtiğimiz günlerde.. Sevgili Nihan ve Şafağın daveti üzerine düştüm yine yollara. :) Aslında Derin'le katılacakken son anda malum havalardan dolayı gelemedi biriciğim benimle.Neyse ki birbirinden güzel hediyeler bir nebze moralini düzeltti diyebilirim.Sevdiğim tanıdığım blog yazarı arkadaşlarımla tekrar biraraya gelecek olmak sevindiriyorken takip ettiğim ancak yüz yüze tanışamadıklarımla tanışacak olmak heyecanlandırdı yine beni.Bizlere ev sahipliği yapacak mekanımız Muzipo Kids Bahçelievler 'di.



İçeriye girer girmez ortam güzel bir gün geçireceğimi belli ediyordu zaten.Herşey çok özen ve titizlikle hazırlanmıştı.Uneller'in birbirinden lezzetli atıştırmalıkları çaylarımızın kahvelerimizin yanına eşlik etti.Teşekkürler..



Masalarımızda bizi hoş sürprizler bekliyordu.Kıymetlilerimizle birlikte çekilmiş fotoğraflarımızdan oluşturulmuş magnetler kitap ayraçları ve amerikan servisler harika bir anı olarak kalacağı için çok mutlu oldum kendi adıma .Teşekkürler Özel gün magnetleri ..


Yeni tanıştığım Kakuleninbebekleri blog sahibesi dünya tatlısı sevgili Emine bizlere harika kalemler hazırlamış masalarımızda bir başka şık detay olarak yerini almıştı.Emeğine sağlık tatlımm..


Konuk blog yazarı arkadaşların birer birer gelmesiyle açılış konuşması Nihan ve Şafak tarafından yapıldı .Sıcacık samimi içten doğal tavırları bize de geçti gerçekten..


Unutmadan masalarımızın üzerinde yerini almış lezzet fırtınasının bir diğer adı Hacıbekir1977 şekerleme ve lokumları idi..



Masa üzerinde bizim miniklerin cinsiyetiğne göre hazırlanmış(Derin unisex bir isim olduğundan sanırım kolye yerine kalem vardı)kolye ve kalemler ve minik taş tablolar vardı.Küçük bayraklar ise güzel detaydı teşekkürler Taş Tablolar..


Homemade şık kurabiyeleri ,Nihan ve Şafağın çok ince düşünerek bizlere hazırlamış olduğu tohumlar bir başka mutluluk sebebiydi..Teşekkürler..


Sadece blog yazarları değildik tabii ki davette.Bizleri yakından tanımak isteyen ürünlerini, çalışma yöntemlerini, hedeflerini kendileri birebir anlatmak isteyen bazı firma yetkilileride aramızdaydı .Merak ve ilgiyle dinledik sormak istediklerimizi sorduk onlar da yanıtladı.
İlk sunum Dermecto yetkilisi Seda Hanım tarafından gerçekleştirildi.Egzema ve kuru cilde karşı kortizonsuz krem oldukça ilgimi çekti çünkü seboreik dermatit bir cildim var ve bu durumdan çok muzdaripim.Verdiğiniz bilgiler ve güzel hediyeleriniz için teşekkürler..



Türk Beyin Takımı/Akıl Oyunları temsilcisi Ebru Hanım  çocukların beyin gelişimlerini olumlu yönde geliştirecek oyunlar hakkında bilgi verdi.Hediyleleri ve katılımları için teşekkürler..


Bikbik's Kitchen Aybike Hanım miniklerimize harika kurabiyeler hazırlattı.Ortamı saran müthiş koku onların minik ellerinin lezzetiyle bütünleşince karşımıza çıkan tablo şahaneydi..




Çekilişler daima heyecanlandırır etkinliklerin keyifli dakikalarıdır benim için hepimizin şans numaraları vardı ve heyecanla bekledik numaramızın bize neyi kazandıracağını :)
Rainwalker bunlardan bir tanesiydi ve çekiliş sonucu şanslı numaralardan biri bendim:)


Pinkylola tasarım çanta hediye etti bir şanslı isme ve hepimize minik birer hediyesi vardı.Sevgili Nihan çantanı iyi günlerde kullan canım:)



Portaxe  Celebra kahvaltı hediyesi ile şanslı kazananları mutlu etti şimdiden afiyet olsun kazanan arkadaşlara..


Timaş Yayın Grubu bizimleydi biz bloggerlerin daima yanımızda olduğunu belli eden oldukça samimi sohbetleri keyifliydi hediyeleriniz ve bizimle olduğunuz için teşekkürler..





Welcomebaby firma anneannesi Zehra Hanım bizimleydi:)Yeni projelerinden ve hedeflerinden bahsettiler.Bol kazanc ve başarılar..


Meyve Sepeti görüntüsüyle gözlere şenlik tadıyla muhteşem sepetleriyle renk ve lezzet kattı .Teşekkürler..

Mediprocenter Arzu Hanım ,mediprocenter ve Medicana sağlık ile ilgili sunumnu yaptı.Teşekkürler..




Era Kolejleri etkinliğin renkli dakikalarını yaşamamızda katkısı olanlardandı benim için.Aslı Hanım miniklerimizin bedensel ve zihinsel gelişimlerine faydalı aktiviteleri biz ve çocuklar üzerinde uygulamalı olarak gösterdi.Çocuklar için palyaço yüz boyama vs. çok eğlenceli olmuştur eminim.





Davetli blog yazarı arkadaşlarımızdan eli boş gelmeyen bir isim daha Pınar'la Hayat blog yazarı sevgili Pınar'dı.Bu şık aynalar için teşekkür ederiz..


Günün sonu hiç istemesek de yaklaşırken fotoğraf çekimleri tam gaz devam etti.Bol kahkahalı dakikalar yaşandı.




Bir sonraki yazımda diğer sponsorlarımıza ,hediye ettikleri güzel ürünlere ,onlarla bereber çekilmiş fotoğraflarımıza veee benim yola çıkarken ki komik hallerimle fotoğraflarıma yer vereceğim ben bakarken hala gülüyorum:)
Şimdilik sponsorlarımızın tamamının yer aldığı roll up fotosu devamı en kısa zamanda sizlerle..


Elbette bir etkinliğin güzel geçmesinde önemli faktör düzenleyenlerdir ancak diğer katılımcılar sıcak ve bir o kadar samimiyse o etkinlik kusursuz olur 23 Nisan Blogger Anne Çocuk Etkinliği'de bunlardan bir tanesiydi.İşte bu bahsettiğim güzel insanların isim ve blog adresleri;

      Seyhan Tavaşoğlu                               http://defnenil.blogspot.com
     Nüket Tuzcuoğlu                                 http://atolyenott.blogspot.com.tr
     Arzu Göncü Hangül                            http://www.vanilins.com
    Elmas Gelincik                                     http://www.bloggerlarpaylasiyor.com
   Ece Çam                                               http://derinceece.blogspot.com.tr/    
 Fatma Doğan                                      http://sosyalannem.blogspot.com.tr
 Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu http://www.safagindunyasi.com/
 Nihan Keçeci                                       www.sansbocegi.com
 Emine Coşkun                                    http://kakuleninbebekleri.blogspot.com.tr/
 Zehra Abdulhadi                                http://www.zehraslife.com/
 Pınar Şenoğlu                                    http://www.pinarlahayat.com/
Melis Hasırcı Tezcan                       http://www.oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr

                                                           Sevgilerimle...
                                                                                    

6 yorum:

  1. Ececim harika bir etkinlik olmuş ama bu sefer görüşemedik ya ona üzüldüm yine gel canım sen :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim Irem'im bende eksikligini hissettim gercekten o kadar alismisim ki seni her Istanbul ziyaretimde gormeye..Insallah rn yakin zamanda goruselim canim benim

      Sil
  2. O kadar uzaklardan geldin ayağına sağlık canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. cnm benimmm iyi ki geldin,kocaman öpüyorum seni ve Derin'imi :D Yine gel,hep gel:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de seni ve kurabiyemi öpüyorum sen de gel canım çok öpüyorum..

      Sil