Menü

18 Mayıs 2015

Selin Pembe Greyfurt&Nar Gümüş Işıltılı Vücut Losyonu


Selin'in özel üretim Greyfurt&Nar Gümüş Işıltılı Vüvut losyonu ile geçtiğimiz aylarda keyifle katıldığım #gulshendoganile8mart blogger etkinliğinde tanışma fırsatım oldu.Yaz için tercih edilesi bir ürün olduğuna kanaat getirerek kullanmamak için epey çaba sarfettim.Ve güneş kendini gösterir göstermez köşesinden çıkardım siftahı yaptım bugün :)Sıcağı sıcağına düşüncelerimi paylaşmak istedim.


Öncelikle belirteyim daha kalıcı koku için aynı serinin duş jeli ve vücut spreyi kullanmanız öneriliyor.Aslında meyve kokuları tenimle çok uyumlu değildir benim çok da tercih etmem genellikle vanilya çikolata oryantal kokuları severim.Ama söz konusu ışıltı olunca kokusunu falan çok önemsemeden kullanmaya başladım ne de iyi ettim.Hiç burnumu rahatsız etmedi.Koku oldukça hafif kalıcılığı ise sürüldüğü anlardaki etkisini hemen kaybetmemekle birlikte kısa bir süre sonra tazelenmek istiyor.Amaaa ışıltısına laf söyletmem.


İlk sürdüğümde ıslak görüntü losyonun ciltte emilimiyle yerini gümüş ışıltılara bıraktı.Sıvama durmaması hareket ettikçe ışıldaması çok hoşuma gitti.Selin markasının üretiminde paraben içermiyor olduğunu ve hassas ciltler içinde kullanılabilir olduğunu bildiğimden vücudumun her yerine gönül rahatlığıyla kullandım.


İzmir ile hayat bulan bir marka olduğunu bildiğim Eczacıbaşı'na ait Selin markasına bu güzel ürün serisi için teşekkürler belli ki yazın vazgeçilmezleri arasında olacak benim için..

4 yorum:

  1. bende arada sürüyorum ışıl ışıl duruyor güneşte :-))

    YanıtlaSil
  2. Yakisir benim tatli Iremcigime :))

    YanıtlaSil
  3. Yakisir benim tatli Iremcigime :))

    YanıtlaSil
  4. ayy harikaa simli vücut losyonlarına oldum olası hayranım çok da güzel olmuş :) bloğunuzu takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil