Menü

02 Eylül 2015

Bir etkinlikti ki tam adına yakışır #4mevsimkadını ..




Efendim diğer sosyal medya hesaplarımdan takip edenlerin anladığı üzere ben 22 Ağustos Cumartesi günü 4 şeker blog yazarı arkadaşımın daveti üzere #4mevsimkadini etkinliğine katıldım.En sonda söyleyeceğimi başta söylemeyi severim ve bunu da fazlasıyla hakediyorlar tadına doyulmaz bir etkinlikti herşey kusursuzdu emeğinize yüreğinize sağlık sevgili Nihan,Pınar,Şafak ve Yasemin..

Bu güzel güne ev sahipliği yapan mekanımız İstanbul Gönen Hotel günü konforlu geçirebilmemiz adına ellerinden geleni yaptılar.Lezzetli ikramları,şık toplantı salonu güleryüzlü titiz hizmeti için teşekkür ederiz..








Masalarımız da bizlere kendimizi özel hissettirecek aynı zamanda etkinlik teması ile uyumlu mevsimsel objeler ince düşünülmüş detaylar dikkat çekiyordu..



Değerli sponsorlarımızın bizi bekleyen hediyelerini de atlamayalım :)



Heyecanları yüzlerinden okunan yorulmuş ancak başarmış olmanın haklı gururunu yüzlerine yansıtan 4 değerli arkadaşımın konuşmasıyla beraber etkinliğe start verildi..


Sadece hediyeleriyle değil varlıklarıyla bizi mutlu eden firma yetkilillerimiz sunumlarını yapmak üzere yerlerini almışlardı ve bunlardan ilki Tatlımo.com genel müdürü Mahmut Bey ve sosyal medya sorumlusu Ozan Bey'di.Tatlımı tatlı lezzetlimi lezzetli keyiflimi keyifli bir sohpet havasında bizlere ürünlerini tanıttılar







Bir pasta vardı ki yemeye kıyamaz insan yine etkinlik temasına uygun yine çok şık.BurcuCupCake bizimle beraberdiniz ne iyi ettiniz elinize emeğinize sağlık..



Abfen Farma yetkilisi Öznur Hanım ürünleri hakkında merak ettiklerimizi anlattı bizlere.Ve bizlere Nasorinse Plus hediye etti.


Rosece Naturel firma yetkilisi Nurgül Hanım  anne adayları ve bebekler için doğal içerikli ürünlerini anlattı mis gibi kokulu ürünleriyle bizi mest etti.



Revox şampuanları artık hemen hemen hepimiz tanıyoruz ve ne kadar muhteşem olduğunu biliyoruz.Firma yetkilisi Gamze Hanım'ı aramızda görmek hepimizi mutlu etti.



Veee Pinkylola yetkilisi Melis Hanım'la tanışmak güzeldi.Hepimizin instagram hesaplarının incelenmesi sonucu edindiği ipuçlarıyla yola çıkmış ve harika clutch bag 'ler hazırlamıştı paketleri açarken içinden bize ait ne çıkacağına dair hiç bir bilgimiz yoktu sürprizlere bayılıyoruz :) Enerjimin beni takip eden seven insanlara geçtiğini gördüm hediyemi açınca bu da ayrı bir keyifti..




Sevgili Melis Hanım bir diğer marka Angels Passion ile de aramızdaydı ve çekilişle bir şanslı blog yazarı arkadaşımıza içgiyim hediye etti.Tebrikler sevgili Rabia..Ayrıca hepimize ekim sonuna kadar kullanabileceğimiz %10 hediye çekleri vardı.

Taka Tuka firma yetkilisi Özlem hanım bizlere seçtiğimiz mevsime göre çok şık kolyeler hediye etti.Yaptıkları işte ne kadar hevesli ve heyecanlı olduklarını hissetmek çok zor değildi.Teşekkür ederiz..



Zeren Professional Nisan Hanım bizlere kısaca ürün çeşitliliklerinden hizmetlerinden bahsetti.Bizlerle birlikte olmaktan en az bizim kadar keyif aldığını hissettim.Pronail Smart Pedicure hediye etti hepimize ve ben hiç vakit kaybetmeden uyguladım sonuçları ilerleyen günlerde bloğumdan takip edebilirsiniz.



Çekiliş hediyeleriyle etkinliğe katılan bir diğer firma ise rengarenk ürünleriyle her geçen gün hayatımızı renklendirmeye devam eden Keramika Seramik oldu.Bunu kesinlikle çekilişi kazanan şanslı isimlerden biri olduğum için söylemiyorum :)Diğer kazanan sevgili Filiz ,sevgili Sena ve sevgili Şafak'ı kutluyorum :)Malum uçakla evime döndüğüm için iki adet hediye edilen üründen biri kırılmış olsa da kullandıkça sizi hatırlayacağım teşekkürler..



Katılımcı firmalarımız dinlerken hediyelerimizi incelerken tabii ki arada unutulmaz dakikkalar da yaşamadık değil kah komik kah panik :)
İşte objektiflere takılan o karelerden bazıları..








Etkinlik detayları bu kadarla sınırlı değil tabii ki sponsor firmalarımızın hediyeleri ve detaylı fotoğraflarıyla devam edeceğim.
Sevgili #4mevsimkadını mimarları davetiniz misafirperverliğiniz için bir kere daha teşekkür ederim.Bu kadarla kalmayıp beni evinde de ağırlayan Nihan'ım öpüyorum..
Davetli diğer blog yazarı dostlarım;

Arzu Göncühttp://www.vanilins.com

Ebru Köroğlu
http://www.hayatimakyajla.com

Ece Çam
http://derinceece.blogspot.com.tr

Fatma Doğan
http://sosyalannem.blogspot.com.tr

Filiz Şahin
http://makyajkelebegi.blogspot.com.tr

Leyla Kılıç
http://marindentarifler.blogspot.com

Melis Hasırcı Tezcan
http://www.oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr

Nihan Keçeci
Tali
www.sansbocegi.com

Pınar Şenoğlu
www.pinarlahayat.com

Rabia Tornacı
http://www.tavsiyesever.com

Sena Dursun
http://nypdsena.blogspot.com.tr

Şafak Karadeniz
http://www.safagindunyasi.com
Kilimcigöldelioğlu

Yasemin Özer
http://biricitinyeri.blogspot.com.tr

Zehra Abdulhadi
http://www.zehraslife.com



4 yorum:

  1. Canım ayaklarına sağlık. Taa İzmir'lerden kalkıp geldin ❤
    Sizlerle birlikte olduğumuz ve sizin enerjinizin yansıması ile bu proje böyle güzel sonuçlandı.
    Öpüyorum, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her zaman seve seve,koşa koşa ,zevkle canım.. <3

      Sil
  2. cancan neşenle renk kattın :D

    YanıtlaSil