Menü

22 Şubat 2016

Ayakkabı Devi ile Tanıştınız mı?



Ayakkabı Devi benim geçen hafta sevgili Fatma'nın #sosyalannemile14subat etkinliğinde tanıştığım İzmir'de üretimde olduğunu öğrendiğimde şaşırdığım ve ayrıca memnun olduğum bir firma.

Platform'dan stiletto'ya dolgu topuk'tan babet'e aradığınız her model ayakkabı kategorisi bulunan firmanın hedefi %100 müşteri memnuniyeti.Mmüşterilerden gelen öneri istekler doğrultusunda emin adımlarla yollarına devam eden firmaya başarılarının devamını dilerim.

Her bütçeye uygun ayakkabı bulabiliyorsunuz ayrıca benim için en önemli detaylardan bir tanesi kapıda nakit yada kredi kartı ile ödeme kolaylığı.Beğenmediğiniz yada uymayan bir durumla karşılaştığınızda iade yada değişim mümkün.Bence hiç vakit kaybetmeden siteye bir göz atın derim eminim zevkinize uygun çok güzel modellere rastlayacksınız.Etkinlikte bize hediye edilen ayakkabılar size fikir versin diye resmimizi de paylaşıyorum.


 Benim seçtiğim model resimden de anladığınız gibi siyah Diandra Stiletto beğenirseniz acele edin şu an sitede indirimde :)

 İletişim;
Whatsapp :536 6680881
İnstagram:Ayakkabıdevi

Sevgiyle kalın..
 

2 yorum: