Menü

18 Şubat 2016

SOSYALANNEM İLE 14 ŞUBAT 'TA SEVGİ'NİN RENGİ KIRMIZI DEDİK




Sevgili Fatma bu projesini benimle paylaşıp davet ettiğinde hiç tereddütsüz kabul ettim, içinde sevgi barındıran herşeye EVET..

Gün gelip çattı İzmir'den düştüm yollara uçakla. Bostancı Plus Hotel'e ulaşım sevgili Fulya ve sevgili Nihan'la oldu.Keyifli bir seyahatti teşekkürler kızlar..

Plus Hotel'e gün içinde bize gösterikleri anlayış için kibar ve yardımsever personel'i için lezzetli yiyecek servisleri için kaliteli hizmet anlayışları için  çok teşekür ederim.Kendi adıma çok memnun ayrıldım.Eminim arkadaşlarım da benimle aynı fikirde..




Etkinlik 14 şubat'a bir tık kala olunca konsept'in kırmızı olması kaçınılmaz olmuş hepimiz kırmızı detaylardan oluşan kıyafetlerimizle hazırdık güzel bir gün için. 




Masalarda adımıza özel hediyelerimiz oturma yerlerimizi belirlemişti.İsim vererek belirtmek isterim ;mis gibi kokusu masada hissedilek kokulu taşları hediye eden firmamız İkon sabun ,Yanında bulunan anahtardan ruja içine atıp hemen elimize alabileceğimiz çantaların sahibi Keçeli hayaller ,nefis tazecik süslümü süslü kurabiyelerimiz aşağıya doğru göreceğiniz etkinlik pastasının mimarı Sisbeatölye ,Zeytinyağı&Gül sabunu Tralles Farm  ,beni okul yıllarıma alıp götüren o anlık sahibi olduğum daha sonra Derinim'in el koyduğu şık tokalar Ceylin Toka ,sevgililer günü için özel dizayn sukulentler Feelgood.co hediyesiydi teşekkürler..





İstanbul trafiğinde 4 dk lık yolu 44 dakika da tamamlayınca makyajların tazelenmesi şart oldu o anı ölümsüzleştirdi sevgili Fulya :)


Açılış konuşmasını yaparken çok emek vermiş olmanın ve karşılığında sona yavaş yavaş başarıyla yaklaşıyor olmanın haklı gururu vardı Fatmacığımın yüzünde ..




Günün hoş sürprizi sevgili Şafağın doğum günüydü.Pastasını üfledi tebrikleri kabul etti .Nice senelere Şafakcığım..





Bizi yalnız bırakmayan hediyelerini kendi elleriyle getirip ürünlerini bize anlatıp merak ettiğimiz soruları yanıtlayan firma yetkilileri de vardı aramızda.Kendilerine çok teşekkür ediyoruz verdikleri değerli bilgiler için ..

Odak Parfümeri







İkinci pasta Fatma'nın etkinlik pastasıydı kesilen anlayacağınız pastalara doymadık :) Hem göze hem damaklara hitap eden pasta için SisbeAtölye teşekkürler kolay unutulcak türden değildi gerçekten..




Çekiliş heyecanı da eksik değildi etkinlikte.Stilevs talihlisi sevgili İlknur oldu harika bir çay makinası kazandı iyi günlerde kullansın.Tatlimo talihlilerinden biri de bendim kendim de dahil kazanan diğer arkadaşlarımı kutlarım.Holika kazanmayı çok istediğim krem talihlileri de belirlendi kendilerini tebrik ederim çok kıskandım:)





Önceden tanıdığım ve ilk kez tanıyıp tanımaktan çok memnun olduğum arkadaşlarımla bol bol eğlenceli karelerle günü ölümsüzleştirdik ve çookk keyifli tatlı bir yorgunlukla günü noktaladık emeklerine sağlık Fatmacığım herşey kusursuzdu...




Bir sonraki yazımda değerli sponsor firmaların tamamıyla sizlerleyim şimdilik hoşçakalın..

Bu arada etkinliğe ait tüm paylaşımları #sevgininrengikirmizi hashtagi ile takip edebilirsiniz.

Etkinliğe katılan Blogger Arkadaşlarım
http://sosyalannem.blogspot.com.tr/




Sevgilerimle...

9 yorum:

  1. Taaa İzmir'den beni kırmayıp geldiğin ve etkinliğim de bulunduğun için ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir günde sizlerle beraber olmak harikaydı. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı hepinize çok yakışmış, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Esma Hanım çok kibarsınız bu kibarlık el emeği göz nuru hediyelerinize de yansımış tekrar teşekkürler bizimle olduğunuz için

    YanıtlaSil
  5. canım Ececiğim tekrar bulusmak üzere sevgiler...

    YanıtlaSil