Menü

22 Aralık 2010

JURAFA KAMPANYAMIZ SONUCU

Arkadaşlar jurafa kampanyamız bildiğiniz gibi 50 katılımcı olduğunda sonlandı sonradan bırakılacak yorumlar jurafa 2 kampanyamıza dahil olacaktır bilginize.
firmamız tarafından belirlenen sonucu size aynen iletiyorum;
Ece Hanım
Random.org sitesinde yaptıığımız çekiliş sonucunda suzan7814@hotmail.com isimli üyeniz asil üye, nihal_kuru@tnn.net isimli kullanıcımızda yedek üye olarak belirlenmiştir. İki gün içerisinde adres bilgilerini jurafa.com da üyelik kısmından güncellemelerini rica ediyoruz. Adres bilgisinin eksik yada yanlış olması durumunda yine aynı kişiler arasından yeni bir çekiliş yapacağız.
evet suzan7814@hotmail.com adresiyle üyelik yapan katılımcı arkadaşımın üyelik girişi yaparak adres bilgilerini güncellemesini ve buraya yorum yazmasını rice ediyorum..

6 yorum:

  1. tebrik ederim şanslı arkadaşları :)

    YanıtlaSil
  2. yedekte ben olmuşum :)) bilgilerimi güncelledim yine de:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blogumdaki hediye çekilişine katılmışsınız http://metalvemorinek.blogspot.com/2010/12/ylbas-hediyesi-cekilisi.html fakat duyuru yapmamışsınız malesef duyurunuzu yapmazsanız katılamazsınız eğer yapmak isterseniz beklerim şimdiden bol şans

    YanıtlaSil
  4. slm.kazanmışım ama az önce haberim oldu.tesadüf eseri bir tanıdık görmüş haber verdi.forumda da sonuçlarda açıklanmamış..şimdi ne yapmam gerek?

    suzan doğan
    suzan7814@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. güncellemişsiniz suzan hanım sorun yok hediyenizi iyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil