Menü

04 Şubat 2014

Sevgilinin kalbine giden yol Penti’den Geçiyor!






Penti ile bu yıl aşkın rengi fuşya…

Sevgililer Günü’nde kendini güzel ve farklı hissetmek isteyen kadınlar, Penti’nin Sevgililer Günü için tasarladığı    koleksiyonuyla bu çok özel güne hazırlanıyor. Penti’nin Sevgililer Günü koleksiyonunda,   Juliette Colors , Daylift Colors,  Allure  ve  Diva   olmak üzere fuşyanın çeşitli tonları ile  farklı  formalara sahip bir koleksiyon yer alıyor. Penti’nin Sevgililer Günü için hazırladığı bu koleksiyon, erkekler için iyi bir hediye seçeneği olurken, kadınlar için hem gündüz ve hem gece rahatlıkla kullanılabilen vazgeçilmezler arasındaki yerini alıyor.
Fuşya’nın en güzel tonlarını sunan Daylift Colors , Juliette Colors, Allure  ve Diva  bu sene aşkın rengi fuşya diyor!
Mikro kumaş ve dantelden üretilen Diva sutyen, destekli kalıbıyla kadınların gönlünü feth etmeye yetiyor. Diva slip dantel kenarları ve pamuksu yapısıyla kadınların Sevgililer Günü görünümünü tamamlıyor.
Koleksiyonun en iddialı parçalarından olan Juliette Colors sutyen, gögüsleri kavrayan ve toparlayan yapısıyla, hayal edilen bir görüntüye kavuşturuyor. Fuşya üzerine yumuşak ekru dantelle kaplı olan sütyen sabit askısı ile   gün boyu rahatlık sağlarken, zengin renk geçişleriyle de canlı bir görüntü sunuyor.
Düz mikro kumaştan üretilen Daylift sütyen ise rahat bir kullanım sağlarken,  balen desteğiyle göğüsü toparlıyor.
Koleksiyonun son parçası olan Allure slip ise, bel kısmındaki yumuşak dantel ile çekici bir görünüm sağlarken, beden kumaşındaki yumuşak mikro kumaş ile sağlıklı ve konforlu bir kullanım sağlıyor.
Bacaklar Sevgililer Günü’ne Hazır…
Penti’nin Kitty külotlu çorabı Sevgililer Günü’nü eğlenceli hale getiriyor. Ten renkli çorabın bilekteki kedi figürü, önce kalp şeklini alıyor, sonrasında da ince bir çizgiye dönüşerek bacakta devam ediyor. Sevdiği kişiye farklı ve unutulmaz bir hediye vermek isteyen erkekler veya Sevgililer Günü’nü eğlenceli kılmak isteyen kadınlar Kitty çorabı tercih ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder