Menü

19 Mart 2019

İpek Kirpik Hakkında Sık Sorulanlar



İpek kirpik uygulamaları, yarı kalıcı bir yapıştırıcı ile kirpik çizgisine yakın bir yere uygulanır. Kirpiklerinizin daha doğal ve dolgun görünmesini sağlar. İpek kirpikler, özel olarak tasarlanmış cımbız kullanılarak tek tek dikkatlice uygulanırlar. Tüm işlem 1 ila 2,5 saat arası sürer.

 İpek Kirpik Kalıcı Mıdır?

 Yapılan ipek kirpikler 8-9 hafta boyunca kalabilmektedir. Daha uzun kullanmak isterseniz, 2-4 hafta arasında bir kirpik dolgu yaptırmanız önerilir. Eğer yapılan ipek kirpiklerinize iyi bakar ve bakımını yaparsanız dolgu için gerekli süre uzayacaktır. Kirpiklerinize doğru bir bakım yapabilmek için makyajınızı doğru şekilde temizlemeli, rimel sürmemeli ve yüzünüzde yağlı krem ya da ürünler kullanmamanız gerekmektedir.

 İpek kirpikleriniz 6-8 hafta sonra seyrelmeye başlarlar. 2 veya 3 hafta sonra, eskilerin düştüğü küçük boşlukları görmeye başlarsınız. Bu noktada ipek kirpikleriniz için dolgu yapmak için doğru bir zaman olacaktır.

 İpek Kirpikler Doğal Kirpiklere Zarar Verir Mi?

 İpek kirpik uygulamaları doğal kirpiklerinize zarar vermez. Eğer ipek kirpiklerinizi kendiniz çıkarmaya çalışırsanız doğal kirpikler o zaman zarar görebilmektedir. Uygulama doğal kirpiklerinizin ve göz kapaklarınızın hareketlerini engellemediğinden cildinize de herhangi bir zararı yoktur.

 İpek Kirpik Uygulaması Ağrılı Mıdır?

 İpek kirpikler doğrudan kirpiklere uygulanır, bu nedenle cilt ile teması olmaz. Aşırı hassas gözlere veya sinüs problemine sahip insanlarda uygulama sonunda bir miktar sulanma ve hafif acı olabilir ancak bu saniyeler içinde azalır.

 İpek Kirpik Uygulaması Gözleri Tahriş Eder Mi?

 Kirpikleriniz serbestçe hareket edebilmesi için her bir ipek kirpik ayrı ayrı uygulanır. Cildinize herhangi bir temas olmadığı için gözleri tahriş etmez. Yine de gözleri kabaca silmemeye ve ovmamaya dikkat etmek gerekir.

 Uygulama Hamile İken Güvenli Midir?

 İpek kirpikler doğal kirpiklere bir kimyasal ile yapıştırarak uygulandığından alerjik reaksiyon ihtimalinden dolayı hamilelik döneminde pek tavsiye edilen bir uygulama değildir. Ayrıca uygulama prosedürü bir saatten fazla sürdüğü için sırt üstü yaslanmanızı gerektirir. Gebeliğin ileri evrelerinde kadınlar için bu şekilde oturması doktorlar tarafından önerilmeyen bir pozisyondur.


 Tırnak Butik açıldığı günden bu yana tüm müşterilerine kişisel bakım için güvenli bir hizmet sunmaktadır. El, yüz ve vücut bakımlarınızın tümünü kapsayan geniş kişisel bakım hizmetiyle birçok alanda uzmanlık sahibidir.

 Her cildin yapısı farklıdır. Bu gerçeği bilerek her müşterimizin fiziksel özelliğine göre bakım yapılır. Ayrıca Tırnak Butik bünyesinde kişisel bakım eğitimleri de verilmekte ve katılımcılara yeni iş imkanları sunulmaktadır.

Nişantaşında bulunan tırnak butik markası bu işlemi en iyi yapan yerler arasında gelmektedir: https://www.tirnakbutik.com/protez-tirnak/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder